EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

Nou ferits en accidents de trànsit múltiples en la Ronda Nord de Castelló

El primer conductor duplicava la taxa d'alcoholèmia
Estat en què ha quedat el cotxe accidentat este matí en Castelló | Policia Local de Castelló

 

Nou persones han resultat ferides lleus este diumenge en dos accidents en un mateix punt de la Ronda Nord de Castelló. Primer, un cotxe el conductor del qual duplicava la taxa d'alcoholèmia ha xocat contra un fanal. Després, durant les faenes de condicionament de la via, tres cotxes que, segons pareix, circulaven amb excés de velocitat també han xocat: el primer, contra un fanal; el segon, contra el primer cotxe; i, el tercer, ha xocat contra un vehicle policial i un mur.

 

El conductor del primer accident està investigat per un presumpte delicte de conducció baix els efectes de l'alcohol. Quant als altres tres, per conducció temerària, ha detallat l'Ajuntament en un comunicat.

 

Els sinistres han ocorregut en el pas inferior de l'avinguda de la Mare de Déu del Lledó. El primer, a les 07.00 hores, quan un cotxe que circulava per la Ronda Nord sentit València, en passar pel pas inferior, se n'ha eixit de la via i ha xocat violentament amb un fanal de la mitjana de la calçada. A causa del fort impacte, ha quedat creuat sobre un dels carrils de circulació de la ronda de circumval·lació.

 

El conductor i únic ocupant del vehicle estava ferit en un braç i, a més, presentava símptomes evidents de trobar-se baix els efectes de les begudes alcohòliques. El xic, de 24 anys, duplicava la taxa permesa i està investigat per un presumpte delicte contra la Seguretat Viària per conduir baix els efectes de les begudes alcohòliques. Ha sigut traslladat fins a l'Hospital General de Castelló, amb pronòstic lleu.

 

Estat en què ha quedat el segon cotxe accidentat este matí en Castelló | Policia Local de Castelló

El segon accident afecta a tres cotxes

Després d'este primer accident, una patrulla de la Policia Local de Castelló s'ha quedat en el lloc dels fets per a tallar un carril, ja que el turisme havia de ser retirat amb una grua amb plataforma. A més, el fanal contra el que havia col·lidit també havia quedat caigut damunt de la calçada i els bombers municipals anaven a tallar el masteler per a retirar-la.

 

Mentres duien a terme eixes faenes per a restablir el trànsit, s'han aproximat al lloc del primer sinistre tres turismes que, per circumstàncies que investiga la Unitat d'Atestats, han arribat al punt de l'accident a una velocitat inadequada per a les condicions en les que es trobava la calçada en eixe moment, amb presència de vehicles d'emergència en la via i amb un carril tallat.

 

El primer dels turismes ha realitzat una maniobra evasiva brusca, se n'ha eixit de la via creuant la mitjana i ha col·lidit contra un altre fanal d'enllumenat públic. Un segon, també a una velocitat inadequada per a l'estat de la via i sense respectar la distància de seguretat amb el vehicle que li precedia, ha frenat bruscament però no ha pogut evitar la col·lisió i li ha pegat un colp violent al primer turisme que es trobava en la mitjana. Com a conseqüència, els dos vehicles han creuat al sentit contrari de la circulació i han quedat parats damunt d'un dels carrils.

 

Estat en què ha quedat el tercer cotxe accidentat este matí en Castelló | Policia Local de Castelló

 

Finalment, un tercer cotxe que circulava també a una velocitat inadequada, per a evitar la col·lisió amb els altres dos turismes sinistrats, ha fet una maniobra evasiva cap a la dreta i li ha pegat un colp al vehicle patrulla que senyalitzava el primer accident de trànsit. Després del colp en el lateral de la furgoneta policial de la Unitat de Trànsit, finalment ha xocat contra el mur que delimita el túnel de la Ronda Nord.

 

Com a resultat d'este segon accident, han resultat ferits tres ocupants del primer vehicle; tres persones que anaven en el segon turisme i altres dos ocupants del tercer cotxe. Tots ells de caràcter lleu i un podria tindre una fractura de monyica. La majoria de les lesions que presentaven tenien a veure amb traumatismes toràcics, esquinç cervical i contusions en diferents parts del cos.

 

Diverses dotacions dels serveis d'emergències sanitàries de Castelló s'han desplaçat al lloc del sinistre per a atendre les persones ferides i, després d'una primera atenció mèdica en el lloc, totes elles han sigut traslladades fins a l'Hospital General de Castelló. En les proves de la Unitat d'Atestats fetes al segon grup de conductors implicats, tots han donat negatiu.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram