Gimeno va drogar a les seues filles amb relaxants musculars abans d'assassinar-les i portar-les al vaixell

Els agents troben l'àrea en el qual Tomás Gimeno s'hauria suïcidat: "Han creuat els senyals de telèfon"

El Tribunal Superior de Justícia de Canàries va informar este dijous a la vesprada de la localització d'un cos a Tenerife que correspon "pràcticament amb tota seguretat" a Olivia, de sis anys, una de les dos xiquetes desaparegudes al costat del seu pare, Tomás Gimeno, el passat 27 d'abril.

La Guàrdia Civil creu que el progenitor va drogar a les seues filles amb relaxants musculars abans de matar-les i traslladar-les a la llanxa.


El cos va ser trobat pel robot del vaixell de cerca Ángeles Alvariño a uns 1.000 metres de profunditat, a unes tres milles de la costa de Tenerife, i es trobava a l'interior d'una bossa d'esports amarrada a un àncora. Al costat hi havia una altra bossa d'esports buida.


La família ja coneix els detalls, però la investigació segueix mancant trobar tant al pare com a la xiqueta més xicoteta.


Els investigadors sempre van treballar amb la hipòtesi del possible parricidi i la troballa del cos confirmaria les sospites de la Guàrdia Civil, que busca ara sense descans el cos de la germana xicoteta, Anna, d'un any, així com el cos del Tomás Gimeno.

L'equip de 'El programa de Ana Rosa' analitza com es troba la investigació en estos moments i quins són els moviments dels agents.

Dani Montero explica que els agents ara mateix "busquen específicament objectes de metall amb un magnetòmetre, este envia uns senyals que reboten en el metall d'una forma diferent en el fons de la mar, estes concentracions de metall no es donen en la naturalesa i si rebota un positiu, és que hi ha un objecte".

Els agents se centren a trobar ara mateix objectes per a llastrar com "la cadena de l'àncora, la botella i cinturó de plom". Elements amb els quals es podria haver suïcidat Tomás. "Després de trobar la botella i la funda, la zona es restringeix molt més", informa Cruz Morcillo.


El suïcidi de Tomás Gimeno en la mar: hi ha una àrea delimitada

 

El pla que segueix Guàrdia Civil és que "ell tira les bosses amb els cossos de les xiquetes llastrades per l'àncora i després ell torna a port, si després s'ha tirat a la mar, ha sigut molt a prop",

explica Ana Rosa. Cruz Morcillo afig sobre la zona del suïcidi: "Han creuat els dos telèfons en eixe moment, el de la primera vegada quan Ell crida des d'eixe punt en la mar, i després torna a cridar a la una i mitja, no és un quadrat perfecte ni molt menys, però és una zona molt pròxima".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tomás Gimeno no es va escapar amb Anna: 'Els agents tenen les proves'" "Mor el sergent de la legió Rafael Gallart en un salt de paracaigudes"