Un home porta als tribunals el ‘tongo’ del sorteig de la Loteria de Nadal

El bombo de la Loteria de Nadal hauria pogut patir un 'tongo' per a donar el premi gros

Bombo de la Loteria de Nadal | València Diari

 

Va ser una de les notícies del sorteig de la Loteria Nadal més comentades, quasi més que els mateixos guanyadors. Les xarxes es van omplir de queixes denunciant el suposat ‘tongo’ d’un dels treballadors de ‘Loterías y Apuestas del Estado’, dient que hauria introduït una bola manualment dins el bombo. La repercussió ha sigut tal, que un home ha decidit dur el cas a l’Audiència Nacional. 

 

Per a Paco Reina, veí d’Albacete, no van ser convincents les explicacions que va donar l’empresa pública de loteries. És per això que, segons la cadena SER, ha demanat a l’alt tribunal que es pronuncie sobre la polèmica. 

 

Va exigir mesures cautelars

Cal recordar que des de Loterías es va explicar que l’operari va seguir en tot moment el protocol en cas de què una bola rebote i isca fora del bombo. Milers de persones que veien el sorteig en directe, però, no es van creure estos arguments i van parlar obertament de trampes. 

 

Reina és un d’estos ciutadans descontents amb la versió oficial i per això va demanar mesures cautelars a l’Audiència Nacional. Concretament va exigir que es precintara el bombo per a poder comprovar si totes les boles coincidien amb les del sorteig. 

 

També pots llegir…