La història que està darrere de Mercè, guanyadora del 5t premi de la Loteria de Nadal

«Són 6.000 euros, però per a mi és una fortuna»
La història que hi ha darrere de Mercè, guanyadora del 5t premi de la Loteria de Nadal | Cedida

Mercè Grau, veïna de Sant Antoni de Calonge (Girona), ha guanyat 6.000 euros del quint premi de la Loteria de Nadal amb el número 23.059. En què els invertirà és la part més bonica.

Esta veïna de Girona fa cinc anys que conviu amb la malaltia de l'Alzheimer que patix el seu home de 74 anys. La dona ha explicat en 'La Vanguardia' que estos diners li aniran molt bé per a poder contractar a algú que l'ajude a cuidar-lo cada dia, ja que fins ara ho havia de fer ella a soles.

«Són 6.000 euros, però per a mi és una fortuna»

Mercè ha assegurat emocionada que «l'alzheimer és molt dur» i que «són 6.000 euros, però per a mi és una fortuna». Les seues filles han sigut les encarregades de comunicar-li la notícia que no ha pogut fer més feliç a la dona: «És molt important per a mi tindre un coixinet, que per a persones majors ja és suficient, tampoc necessitem res de l'altre món».

Mercè havia comprat el dècim en la Llibreria Dalmau del municipi i una de les seues propietàries, Núria, contenta d'haver repartit sort, ha celebrat amb ella que a partir d'ara podrà comptar amb l'ajuda d'un cuidador.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tot preparat per al 'Mercat d'Art' de Gandia amb varietat d'estils i artistes" "Vídeo: Animals del Bioparc de València reben una inesperada visita amb regals"