Incendi en una torre prefabricada de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Compartir:

Incendi Ciutat de les Arts

La columna de fum negre es veu des de diferents punts de la ciutat | Bombers de València

 

ATUALITZAT 12.48 hores. Un incendi afecta a una torre prefabricada de l’Oceanogràfic situat en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Segons han informat el cos municipal de bombers, l’incendi ha provocat una gran columna de fum negre en l’entorn, que pot ser vista des de diferents punts de la ciutat.

 

Incendi Ciutat de les Arts

La columna de fum vista des del sud de la ciutat | Twitter

 

 

Segons fonts oficials, l’incendi s’ha produït en l’àrea d’accés a la zona de taurons, cosa que ha obligat a evacuar als visitants del recinte, encara que no ha provocat cap dany ni en els animals ni en persones, segons han informat fonts del mateix espai i del cos municipal de bombers.

 

L’incendi, segons fonts de l’Oceanogràfic, ha afectat  una de les torres d’accés a la zona de taurons, una àrea tècnica, a nivell de superfície, recoberta de poliestiré, que simula roques.

 

La densa columna de fum generada ha obligat a desallotjar sobre les 11.00 hores a visitants —la xifra dels quals ha sigut de 1.400, segons ha publicat el diari ‘Levante’— i a personal. Segons el mateix diari, pareix ser que l’origen de l’incendi ha sigut una purna que ha saltat d’unes obres de condicionament que estaven fent en el lloc, que ha quedat arrassat.

 

Encara que el foc ja ha sigut controlat, s’està a l’espera que els bombers determinen la viabilitat del recinte encara que, al principi, es preveu tancar l’espai durant tot el dia de hui i compensar als visitants que han hagut de ser desallotjats, han apuntat fonts de l’Oceanogràfic.

 

Incendi Ciutat de les Arts

El Museu Príncep Felip envoltat de fum | Twitter

 

  

Les mateixes fonts han subratllat que no hi ha hagut danys ni per a animals ni visitants, i han destacat la ràpida actuació dels bombers i del personal en el control de l’incendi i l’evacuació del parc, situat a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

 

 

Incendi Ciutat de les Arts

Incendi en la Ciutat de les Arts 1 | Cedida

 

Fins al lloc, s’han desplaçat bombers dels parcs del Sud i de Campanar, a més d’una bomba urbana pesada i una bomba lleugera i un vehicle de comandament, entre altres mitjans.

 

Ací podeu vore algun dels vídeos de l’espectacular incendi:

 

 

 

Finalment, fonts del mateix parc han difós imàtgens que ensenyaven que tot ha tornat a la normalitat després d’uns minuts de preocupació en la capital valenciana:

 

 

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

La tragèdia de Melilla suma morts mentre es frustra un altre intent a Ceuta

El Marroc prepara l'enterrament dels migrants morts a Melilla sense autòpsia ni investigació

Menys calor, més núvols i ruixats per començar la setmana

L'inici de la setmana ens portarà més núvols, algun ruixat i les temperatures encara podrien baixar un pèl més

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador