Un incendi en el Parc Fluvial del Túria obliga a evacuar diferents edificis en Riba-roja

Participen mitjans aeris i terrestres en la seua extinció
Participen mitjans terrestres i aeris en l'extinció | 112 CV

Un incendi en el Parc Fluvial del Túria, en la localitat de Riba-roja, en la comarca del Camp de Túria (València), ha obligat a evacuar algunes instal·lacions i edificis pròxims de manera preventiva pel fum generat, segons informa el 112 CV. En les faenes d'extinció participen mitjans aeris i terrestres.

 

El foc s'ha iniciat a última hora del matí, per causes no precisades, en una zona de canyar i herbes del parc fluvial. El Centre de Coordinació d'Emergències ha determinat l'Índex de Gravetat Potencial 1, que es referix a que l'incendi, en la seua evolució més desfavorable, puga preveure la necessitat de mesures per a la protecció de persones alienes al dispositiu d'extinció o que existisquen béns aïllats amenaçats de naturalesa no forestal o mal forestal.

 

En este sentit, s'ha establit la situació 1, que contempla que l'evolució de l'incendi puga afectar greument béns forestals o lleument a la població. Emergències ha mobilitzat un helicòpter de Castelló i ha mobilitzat un mitjà aeri de la Generalitat.

 

Fins al lloc de l'incendi s'han mobilitzat a demés un altre helicòpter, tres unitats de bombers forestals, tres agents mediambientals, dos autobombes, una unitat de vigilància i sis dotacions del Consorci.

 

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!