EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

L'Estat Islàmic amenaça a Nova York i el Vaticà amb un atac «encara pitjor»

La guerra contra el Daesh en Orient Mitjà s'ha saldat amb més de 330.000 víctimes
Noves amenaces del Deash a la societat occidental | Xarxes socials

 

La maquinària propagandística de  l'Estat Islàmic mai descansa i esta vegada ha centrat la seua atenció sobre la concorreguda ciutat de Nova York i sobre l'estat del Vaticà. En una nova crida, que s'ha fet públic a través de l'agència de seguretat ‘Site Intel Group’, el grup terrorista fa al·lusió als seus llops solitaris i els incita a atemptar «contra els croats». Ho ha fet per a posar en alerta al món occidental en unes dates molt assenyalades: este mateix Nadal.

 

Perd territori, però la captació continua

Sobre el terreny, Estat Islàmic està perdent territori en els fronts militars que fa pocs mesos controlava. Per exemple, a l'Iraq ha perdut Mossul, un dels seus últims bastions, i a Síria ha deixat de controlar Raqa, una altra de les seues capitals. Tants anys de guerra s'han saldat amb més de 330.000 morts, una esgarrifosa xifra que, malgrat les pèrdues del Daesh a Orient Mitjà, no para de créixer.

 

Noves amenaces del Deash a la societat occidental | Xarxes socials

 

En vista dels últims avanços dels exèrcits sirians i iraquians, Estat Islàmic cerca ressorgir de les seues cendres i ho fa amb una tàctica intel·ligent: aprofitant les noves tecnologies. Molts dels llops solitaris que atempten en països occidentals ho fan captats per perfils de Twitter o altres xarxes socials. D'altra banda, EI manté activa una de les seues principals fonts de membres: la publicitat, i no escatima recursos en este apartat.

 

Amenaça celebracions i grans esdeveniments

«Ens trobem en Nadal a Nova York... prompte», resa la imatge realitzada pels terroristes. Estat Islàmic ja ha amenaçat altres esdeveniments internacionals com el mundial de Qatar de 2018, publicant una imatge de dos grans estels del futbol com Messi i Cristiano Ronaldo, tots dos decapitats. «No exclourem als joves, ancians o dones, tots estan en la mira de les nostres fletxes, i el que està per venir és encara pitjor», asseguren.

 

Noves amenaces del Daesh a la societat occidental | Xarxes socials

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram