Detenen a José Luis Moreno per liderar una xarxa d'estafes i blanqueig de capitals

La Guàrdia Civil ha posat en marxa un macrodispositiu per a desmantellar un grup criminal presumptament liderat per l'empresari

El productor i empresari José Luis Moreno ha sigut detingut en una operació policial que persegueix entramat criminal dedicat a estafes financeres i blanqueig de capitals.

José Luis Moreno lideraria suposadament esta xarxa amb més de cinquanta implicats i se l'acusa de diversos delictes, entre els quals estan organització criminal, estafa, blanqueig i alçament de béns.

L'operació, batejada amb el nom de Titella, està sent supervisada pel titular del Jutjat Central d'Instrucció número 2 de l'Audiència Nacional, Ismael Moreno.

Segons 'El Confidencial', que assenyala fonts pròximes a la investigació, esta organització hauria ordit una complexa xarxa societària amb més de 700 mercantils per a apropiar-se dels diners de crèdits bancaris.

Es calcula que els investigats van estafar més de 50 milions d'euros.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Bufetegen a una mare per donar el pit al seu bebé en públic" "Detingut a Torrevieja per tres delictes d'abusos i agressions sexuals a menors"