Localitzat el conductor que es va donar a la fuga en xocar contra un ciclista en Mutxamel

Els agents de la Guàrdia Civil d'Alacant han conseguit identificar-lo i localitzar-lo
El ciclista va caure a terra i va quedar ferit greu, sense que el conductor parara a auxiliar-lo. | Pixabay

Els agents de la Gu√†rdia Civil d'Alacant han conseguit identificar i localitzar al conductor que, presumptament, es va donar a la fuga, el passat dia 28 de juny, despr√©s de xocar contra un ciclista i abandonar el lloc de l'accident.

El passat dia 28 de juny de 2020, en la carretera CV-800, punt quilom√®tric 6,700, del terme municipal de Mutxamel, en la comarca de l'Alacant√≠ (Alacant), es va produir una col¬∑lisi√≥ entre un cotxe i una bicicleta.

El conductor del cotxe, despr√©s de fer una maniobra d'avan√ßament, va ocupar el carril contrari i va xoca de manera lateral contra el ciclista. Com a conseq√ľ√®ncia, el ciclista va caure a terra i va quedar ferit greu, sense que el conductor parara a auxiliar-lo.

El responsable és un xic de Xixona

Fins al lloc, es va traslladar r√†pidament una patrulla de motoristes de la Gu√†rdia Civil de Tr√†nsit d'Alacant i, posteriorment, l'Equip d'Atestats, que despr√©s d'una primera actuaci√≥ i evacuaci√≥ del ferit a l'hospital, van efectuar una inspecci√≥ ocular del lloc del succ√©s.

Davant l'absència de dades sobre el cotxe, es va fer càrrec de les perquisicions el Grup d'Investigació i Anàlisi de Trànsit (GIAT) del Subsector de Trànsit d'Alacant, que va conseguir localitzar al conductor.

Es tractava d'un xic de 26 anys d'edat, espanyol, ve√≠ de Xixona, en la mateixa comarca, que va quedar finalment en qualitat d'investigat a l'espera de ju√≠, per ser el presumpte autor d'un delicte d'abandonament del lloc de l'accident.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Detenidos en Sant Joan d'Alacant por tráfico de drogas" "Troben a Josué Alberto, menor desaparegut en València"