Els quatre acusats de la 'manada' de Callosa reconeixen la violació

Els processaments seran jutjats per diversos delictes d'agressió sexual i delictes de descobriment i revelació de secrets

Els quatre joves acusats de violar a una xica en grup el 31 de desembre de 2018 en un habitatge de Callosa d'en Sarrià (Alacant), coneguts a nivell mediàtic com la 'manada' de Callosa, han reconegut este dilluns els fets i demanat perdó a la víctima de manera "expressa" durant la primera sessió del judici en l'Audicencia Provincial d'Alacant.


Els quatre estan acusats de diversos delictes d'agressió sexual i descobriment i revelació de secrets i s'enfronten a penes que sumen quasi 200 anys de presó, a petició de la Fiscalia i de l'acusació particular.


Els fets van succeir en un local propietat de la família d'un d'ells situat en una localitat de la comarca de la Marina Baixa, mentre el gravaven amb els seus telèfons mòbils.

Els processaments seran jutjats per diversos delictes d'agressió sexual i delictes de descobriment i revelació de secrets.


Els acusats, que tenien entre 19 i 24 anys en el moment dels fets, han assegurat que van consumir alcohol i drogues en "quantitats notables", segons han informat tant l'acusació particular com la defensa en declaracions als mitjans de comunicació al final de la primera sessió de la vista, que se celebra a porta tancada en la Secció Segona de l'Audiència d'Alacant.


Ordre d'empresonament

 


L'ordre d'empresonament de 'la manada' de Callosa, relata la violació i l'enregistrament que els quatre detinguts van realitzar dels fets:


"La víctima no té cap control sobre si mateixa, no és capaç de moure's o d'alçar seguira el cap, se senten queixes, gemecs, arriba a dir únicament 'no, no' en diverses ocasions, escoltant alguna queixa ofegada, se suposa per tapant-li la boca, ja que en el propi enregistrament s'escolta a un dels detinguts dir en un moment date 'm'ha mossegat els dits'.


"Es pot observar com no és capaç de moure's, en tot moment és manejada pels detinguts, observant-se com és penetrada per diversos d'ells, com els quatre l'agredeixen sexualment mentre parlen i fins i tot s'escolta algun riure. Tenen l'absolut control de la situació", assegura.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Concentracions a Castelló, València i Alacant contra la LGTBfobia en memòria de Samuel" "13 persones detingudes per la pallissa que va acabar amb la vida de Samuel"