Miguel Bosé haurà de pagar una multa de més de 23.000 euros

Bosé va intentar reduir-se despeses personals com si foren despeses d'empresa i intentar enganyar a Hisenda

Miguel Bosé fa molt temps que està envoltat de polèmica, a pesar que no li agrada estar present en els mitjans de comunicació i molt menys en els de la premsa del cor.


El cantant espanyol va saltar a la palestra i va ser molt criticat sobre les seues teories de conspiració sobre el coronavirus i a més dir públicament que era negacionista.


Ara Bosé torna a estar en la palestra perquè la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Madrid ha desestimat dos recursos que ha presentat en contra una resolució judicial per intentar deduir-se despeses personals com a despeses d'empresa, entre ells la compra de pernils, i el músic haurà de pagar una multa de més de 23.000 euros, segons informa Europa Press.


Bosé, a través de l'empresa Costaguana S.L.(societat dedicada a la gestió de les activitats artístiques del cantant), va interposar recurs contra sengles resolucions del Tribunal Econòmic Administratiu Regional de Madrid.

La sentència confirma que el cantant va intentar incloure com a despeses d'esta societat algunes despeses personals, com la compra de productes ibèrics (pernil o llom), la instal·lació d'un circuit tancat de televisió o reparacions al jardí del seu habitatge.


A més, també va intentar incloure les despeses associades al rènting d'un vehicle Audi i altres despeses relatives a reparacions de diversos automòbils, tots ells rebutjats.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Desallotjat un centre de menors per un incendi en el centre d'Alacant" "Ordenen l'ingrés a la presó de Juana Arribas per sostraure als seus fills"