Mor una xica embarassada en ser atacada per gossos de caça en França

Elisa Pilarski, la xica embarassada atacada per gossos de caça en França
Elisa Pilarski, la xica embarassada atacada per gossos de caça en França

Terrible mort d’una xica de 29 anys embarassada de sis mesos en el nord de França. Elisa Pilarski va anar a passejar als seus gossos pel bosc d’Aisne i, durant la caminada, va ser atacada per una manada de gossos de caça que van acabar provocant-li la mort.

 

Segons revela l’autòpsia i ha explicat el fiscal, Pilarski va morir per «les hemorràgies, després de diferents mossegades de gos en les extremitats superiors i inferiors i en el cap». A més, l’informe conclou que les mossegades es van produir abans de què morira i una volta morta.

 

Va cridar per telèfon espantada a la seua parella abans de morir

Abans de perdre la vida, la xica va cridar per telèfon a la seua parella espantada per la presència de «gossos amenaçants». Ell mateix va trobar el cadàver de la xica en dirigir-se al lloc este passat dissabte.

 

De moment, s’han pres mostres de 93 gossos, inclosos els que participaven en la caça de cérvols i els cinc que passejava la víctima, segons ‘Le Courrier Picard’.  La policia ha obert una investigació per homicidi involuntari. La societat de gossos de caça ‘Societé de Venerie’, per la seua banda, ha emés un comunicat recordant que «res demostra la implicació dels gossos en la mort de la dona».

 

Reclamen que es prohibisca la caça

Brigitte Bardot, actriu i presidenta de la fundació a favor del benestar animal, commocionada pel cas, ha demanat a la ministra francesa de Transició Ecològica i Solidària suspendre «immediatament tota autorització de caça per a esta temporada». A la petició s’han sumat familiars i amics de la víctima, que han reclamat justícia a través de les xarxes socials. 

 

 

També pots llegir…