Mor en intentar salvar els seus gossos de morir ofegats en Alacant

La desgràcia es va produir en una bassa de reg de l'Alfàs del Pi
Imatge d'una bassa de reg | Agents Rurals

 

Un home d'uns 60 anys ha mort ofegat en una bassa de reg de l'Alfàs del Pi (la Marina Baixa) en la que, suposadament, va caure quan intentava ajudar als seus gossos, segons les hipòtesis que maneja la Guàrdia Civil.

L'home, que tenia dificultats de mobilitat –necessitava closses per a menejar-se– va eixir a passejar este diumenge amb els seus gossos i, segons les hipòtesis que es sospesen, va caure en una bassa en intentar ajudar els seus gossos. La víctima era natural de Madrid i residia en la zona de l'Albir.

Dos veïnes van ser les que es trobaren a un dels gossos morts en la bassa i un altre encara amb vida en l'exterior i van donar avís a la Policia Local. Amb posterioritat, la dona de la víctima es va posar en contacte també amb els agents per a comunicar que el seu marit no havia tornat de passejar.

Segons han indicat fonts municipals i de la benemèrita, l'avís es va rebre sobre les 17.25 hores del diumenge i es va conseguir rescatar el cos de la bassa sobre les 19.40 hores. Segons pareix per fonts pròximes a la investigació, la caiguda de l'home va ser accidental i l'aigua térbola de la bassa de reg va dificultar poder trobar el cadàver.

Fonts municipals han confirmat que la tanca de la bassa estava correctament perimetrada i que dos dels pivots del perímetre estaven desplaçats, suposadament, per a poder accedir. Si este fet es confirmara, la mort hauria sigut a causa d'una imprudència de la víctima.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"TRAGÈDIA: Mor Nacho, futbolista de 14 anys, en València" "GANDIA: 4 colombaires perduts en la muntanya"