Mor una conductora en un accident múltiple en l'AP-7 en Alcalà de Xivert

L'accident ha provocat el tall total de l'autopista
Estat en què han quedat els camions després de l'accident de l'AP-7 | Bombers de Castelló

 

ACTUALITZAT 17.10 hores. Continua tallada l'AP-7 a l'altura de Torreblanca, en sentit Barcelona, a causa de l'accident d'este divendres al migdia. Cap a les 14.20 hores, s'ha produït un accident múltiple en l'autovia AP-7 en direcció a Barcelona, a l'altura d'Alcalà de Xivert. Segons la informació facilitada pel Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU), hi han hagut implicats tres camions –un d'ells, de xatarra– un totterreny i una motocicleta amb el resultat d'un mort i diferents ferits.

 

 

Emergències ha mobilitzat una ambulància del Servici Mèdic d'Atenció Urgent (SAMU) i una altra de Suport Vital Bàsic. A més, també han intervingut els Bombers del Consorci Provincial de Castelló per a apagar l'incendi provocat. A causa de l'accident múltiple, ha calgut tallat totalment l'AP-7 en este punt quilomètric 382.  

 

 

La columna de fum de l'accident de l'AP-7 es pot vore des la distància | Diari del Maestrat

 

L'accident ha provocat una mort, la d'una conductora, i quatre ferits de caràcter lleu. Tres d'estos últims han necessitat ser traslladats a l'Hospital Comarcal de Vinaròs en les ambulàncies, mentres que la quarta ferida ha pogut desplaçar-se per ella mateixa fins a l'hospital. La columna de fum de l'accident, tal com es pot vore en la fotografia, s'ha apreciat des de la distància. De moment, es desconeix la causa de l'incident.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!