Un mort i dos ferits després d'esfondrar-se el sostre d'un col·legi

Els equips de rescat han localitzat a un cadàver entre els enderrocs després de l'ensulsiada de part del sostre del centre, després del qual han resultat a més ferides dos persones
Un mort i dos ferits després d'esfondrar-se el sostre d'un col·legi |


Fatal notícia a Gijón. Un home que respon a les inicials A. V. D. ha mort en l'ensulsiada en el col·legi Sant Vicent de Paul, en l'encreuament entre els carrers Ezcurdia i Caridad. En concret, es va ensorrar part del forjat de la terrassa que hi ha en el terrat. En l'edifici treballen quatre operaris en la reparació de l'escaiola quan va caure el sostre de dos aules.


En el succés ha perdut la vida un operari i dos persones més han resultat ferides. Els bombers han trobat el cadàver d'un dels dos treballadors entre els enderrocs i han localitzat a una altra de les persones que es troben atrapades després de l'ensulsiada.


Segons ha confirmat l'Ajuntament, els equips de rescat han localitzat el lloc on es troba l'altra persona atrapada però encara no han pogut accedir a la zona en la qual es troba.


L'ensulsiada s'ha produït en la part del forjat de la terrassa situada en el terrat de l'edifici i els equips que treballen en la zona, que ja han rescatat als dos ferits, creuen que pot haver-hi més persones entre els enderrocs. A la zona, que roman acordonada, s'han desplaçat agents de la Policia Nacional i de la Local així com tot el personal del Parc de Bombers de Gijón.


"Estàvem en el llit i de sobte escoltem un soroll com un camió de vidre, i mirem per la finestra i vam veure com es desploma tot, crits, molta gent apuntant-se", descriu Yalia Escobar, una estudiant que viu davant del col·legi i qui va anomenar a emergències. "Primer va arribar la policia, bombers i a poc a poc més gent. Sentíem crits i vam veure com treien a dos persones. Una d'elles anava llançant besos, estava molt nerviós".En el col·legi Sant Vicent Paúl de Gijón, situat en un edifici de tres plantes i soterrani, cursen els seus estudis 690 alumnes que hui gaudien de les seues vacances de Nadal i havia sigut seu de l'Escola de Comerç fins que el juny de 1916 va ser adquirit per les Filles de la Caritat per a convertir-ho en centre educatiu i es van realitzar diverses ampliacions fins a 1932.

El centre concertat compta actualment amb sis unitats d'Educació Infantil de 2n cicle (de 3 a 6 anys); dotze d'Educació Primària (de 6 a 12 anys) i deu d'Educació Secundària Obligatòria (de 12 a 16 anys).
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Apareix en bon estat el veí de Massamagrell desaparegut" "Dol oficial a Mislata per la mort d'una de les menors de l'accident de l'inflable"