Multen a un grup de jóvens per fer botelló en Borriana

Un d'ells, menor d'edat, ha sigut detingut per desobediència greu
Els jóvens estaven bevent en el carrer | Europa Press

La Policia Local de Borriana, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), ha sancionat a un grup de 15 jóvens per incomplir el confinament decretat per l'estat d'alarma en estar fent botelló en el carrer. A demés, un d'ells, menor, ha sigut detingut per desobediència a l'autoritat.

Segons ha avançat la 'Cadena Ser', els fets s'han produït este matí de dilluns, poc abans de les sis i mitja, quan una patrulla que estava de servici en la zona de la mar ha localitzat a estes 15 persones bevent cervesa i altres begudes en el carrer. A pesar de què els jóvens han pegat a fugir quan han vist als agents, els policies han pogut localitzar a alguns d'ells.

Un d'ells ha pegat a fugir cap a un espigó, amb el perill que això comporta, però finalment ha sigut localitzat pels agents entre els forats de l'espigó. La Policia Local l'ha detingut i l'ha entregat a sos pares, però traslladarà els fets a la Fiscalia de Menors, que serà l'encarregada d'estudiar si suposen un delicte de desobediència greu.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Amenacen amb una navalla a dos xics per vendre'ls marihuana en mal estat en Sagunt" "Troben a un home desaparegut amb singes de deshidratació en Puçol"