Un home li obri el cap a l'exnóvia amb un plat en un bar de Chella

La víctima ha quedat inconscient mentres intentaven auxiliar-la

Agressor de Chella, retingut per la policia
L'agressor ha sigut retingut per un agent de policia del municipi amb l'ajuda dels veïns | Antidisturbis Twitter

Este divendres en el municipi de Chella, en la comarca de la Canal de Navarrés (València) s'ha produït una agressió cap a les 14.30 hores del migdia. Segons pareix, un home de 31 anys i d'origen espanyol, li ha obert una ferida en el cap a la seua exnóvia amb un plat, mentres estaven en un bar de la localitat, en la plaça d'Adolfo Giménez del Río.

▶ INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu. FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

Segons ha avançat 'Las Provincias', la víctima de l'agressió va quedar estesa en terra plena de sang i sense coneixement. Pareix ser que, en un moment determinat, el presumpte agressor va agarrar un plat de creïlles braves i li va pegar amb ell a la víctima davant de tota la gent que estava en el local.

Plaça Adolfo Giménez del Río, en Chella
El bar es troba en una concorreguda plaça del municipi | Google Maps

Després del colp, l'exparella d'ell, una dona de 45 anys i d'origen brasiler, va ser ajudada pels testimonis de l'agressió, ja que tenia una ferida de la que no parava d'eixir-li sang i que ha necessitat punts. Tot i que l'home va intentar anar-se'n del lloc dels fets, els veïns el van retindre mentres avisaven a la Policia Local del municipi. Entre este, un altre agent de Bolbaite i una patrulla de la Guàrdia Civil d'Enguera, han reduït i detés al presumpte agressor.

«Vos pense matar a tots», ha dit entre xanglots

Segons s'ha pogut vore en un vídeo publicat en les xarxes socials, l'home està molt alterat i nerviós mentres el retenen. Entre crits i plors, culpa a la dona del que ha passat. De fet, ja en terra i emmanillat se li arriba a entendre «el que ha conseguit, la filla de puta». Abans de ser reduït, no parava de fer amenaces als espectadors que estaven gravant-lo com «vos pense matar a tots». Mentrestant, els qui el miraven, li demanaven «Va, Luís, calma't».

Víctima de l'agressió de Chella, amb un bassal de sang
La víctima ha quedat estesa en terra enmig d'un bassal de sang | Antidisturbis Twitter

Quan la víctima ha recuperat el coneixement, i segons la versió del diari esmentat, ha anat a denunciar a l'agressor a la caserna de la Guàrdia Civil. Tal com es pot vore en l'inici del vídeo, la dona havia quedat estesa en un bassal de sang. Per sort, no s'han hagut de lamentar mals majors.


Comentaris

envia el comentari