Omar es trenca en el 'pont de les emocions': No vaig aprofitar el temps amb el meu avi

Omar ha parlat sobre la seua família i la seua relació amb Anabel, el concursant ha acabat plorant, abraçat a Lara Álvarez

Este dimarts, Telecinco va emetre 'Supervivientes: en tierra de nadie', el programa presentat per Carlos Sobera. En ell, Omar Sánchez va ser el segon a enfrontar-se al Pont de les emocions, una prova en la qual els concursants han de creuar un pont en el qual, en cada esglaó, hi ha una paraula sobre la qual han de parlar.


Només començar, el canari va recalcar la importància que tenia per a ell la seua família, i sobre això va versar la prova.


"És un concurs molt bonic a vegades no apreciem la vida real i ací hem d'estar molt contents i orgullosos pel que tenim fora. Ja no sols pel material, sinó pel familiar, que és el més important", ha dit emocionat abans de començar.

En creuar al primer esglaó, 'culpa', el nóvio d'Anabel ha parlat sobre la seua família paterna. "Abans d'entrar ací el meu avi es va posar malet i el meu pare no parava de dir-me que anara a veure'l, perquè estava a cinc minuts. La meua família paterna també. Jo com que passava una mica de tot. Abans de tot, tres o quatre dies abans es va posar més dolent encara. Jo porte tres anys amb Anabel i la volien conéixer perquè és una persona que els agrada en la tele", comptava entre llàgrimes.

"Estant jo a Madrid em van cridar i em van dir que havia mort. Crec que no vaig aprofitar el temps amb ell i em penedisc. Gràcies a Déu Anabel el va poder conéixer almenys un dia. La meua àvia està molt orgullosa perquè conéixer a la futura esposa del seu net li hauria agradat i li va agradar. Ja està descansant, però sé que està orgullós de mi. Havia d'anar a veure-ho més, però la situació s'ha donat així, assumisc la culpa", ha dit.

En arribar a 'gelosia', el supervivent ha donat més detalls de la seua relació amb la neboda de la cançonetista: "El principi de la relació amb Anabel va ser molt difícil perquè estàvem a distància. Sempre li he dit que ella és més gelosa que jo però m'he adonat ací que jo també soc gelós. No sé si són perquè es vaja amb una altra persona o per perdre a eixa persona tan especial que tinc al costat. He de donar-li moltes gràcies a ella perquè m'ha animat que siga una persona més familiar encara, al fet que lluite pels meus. Tant ella com jo ens hem demostrat que som un bon equip i que estem lluitant per un somni", compte.


Penediment: "Em penedisc de no haver compartit tot eixe nadal perquè a vegades pensem que les persones són eternes i no és així. Vull demanar-los disculpes per si no he sigut el net o el nebot que esperaven i que d'ara en avant canviaré, seré una persona nova, els vull molt", ha confessat Omar sobre la seua família paterna.


En 'perdó', el canari ha demanat disculpes a la seua mare i li ha promés que serà millor fill.


En l'escaló lliure, el surf ha aprofitat per a enviar un bonic missatge als seus éssers estimats. "Vull agrair de veritat i de cor, gràcies per estos meravellosos anys a Anabel, gràcies per ensenyar-me tant, espere que continuem formant eixe somni que portem dins i volem i a tota la meua família que els vull molt i els trobe a faltar. Anabel t'estime amb totes les meues forces", ha deixat clar.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El jutge obri judici oral a Carlos Fabra per la investigació sobre el seu patrimoni" "Intervingudes quatre tones de tabac i 33 quilos de Marihuana a València"