El pare de Julen: "Maleïsc aquell dia. Tanque els ulls i només veig el pou"

José Roselló ha explicat molt afectat que «tanca els ulls i només veu una cosa: el pou»
José Roselló ha volgut agrair la labor professional i el suport rebut durant el porcés | EspañaDiario

 

El pare del xicotet Julen ha parlat per primera vegada sobre com se sent al respecte, després d’haver perdut al seu fill de dos anys a l’interior del pou de Totalán. En una entrevista concedida al diari ‘Sur’, reconeix que aquell fatídic dia quedarà marcat a la seva ment per sempre. «Em maleïsc a mi, maleïsc aquell dia. En quina mala hora vaig anar jo allà», confessa José, molt afectat.

 

Tot i els constants esforços dels amics de la família per animar-los, José Roselló assegura que cada vegada que tanca els ulls «només veig una cosa: el pou». I cada vegada que recorda tot el que ha viscut maleeix el dia en què va decidir anar amb la seua família a la finca en qüestió: «ja no aniré mai més al camp. Ni em menjaré més plats de paella».

 

La parella no és capaç d’estar a sa casa

«Portem tres o quatre dies quedant-nos en casa d’un amic i només anem a la nostra per dormir», una decisió que la parella ha hagut de prendre degut a tots els records que els evoca la casa familiar, cedida per la tia de Vicky, la mare de Julen, i situada al barri malagueny del Palo.

 

El pare del xicotet Julen ha recordat també com el 2017 van viure una situació molt similar, abans de traslladar-se a la seua casa actual. Quan el seu fill Óliver, germà major de Julen, va morir es van veure obligats a anar-se'n de la casa on vivien, ja que «tot eren records. I ara igual. Entres i comences a veure ninos, pilotes...». Cal recordar que Óliver, l’altre fill de la parella, va morir l’any 2017, amb només 3 anys, d’un infart sobtat, enmig del carrer.

 

 

José i Vicky viuen a casa d'uns amics per no pensar tant en el menut | EspañaDiario

 

«Eternament agraït» amb tot el suport rebut

José Roselló ha volgut subratllar que estan «eternament agraïts» amb l’equip professional, els veïns i voluntaris, entre d’altres, que han ajudat a localitzar el cos del menut Julen. A més, reconeix estar emocionat per tots els missatges de suport que està rebent la família, no només d’Espanya, sinó d’altres països també.

 

 

I ha afegit un agraïment als organismes polítics i policials que «m’han escoltat, amb les meues queixes, les meues protestes, però que ens han donat un tracte meravellós». José Roselló ha acabat la seua entrevista afirmant que serà les últimes declaracions que faça, ja que l’únic que volia era «traslladar aquest l’agraïment i que no queden únicament les queixes».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!