Dos positius en coronavirus obliguen a confinar una urbanització en Cullera

S'estan fent proves PCR a tots els veïns i contactes
S'han detectat dos positius i la família i els veïns estan confinats | Wikipedia

L'Ajuntament de Cullera, en la comarca de la Ribera (València), ha informat de dos nous casos positius de Covid-19 corresponents a una família que es troba confinada en la urbanització Cullera Park. Les persones afectades i els veïns de la urbanització es troben en estos moments «en fase d'estudi i s'estan fent les PCR i proves necessàries a tots ells amb l'objectiu de descartar l'aparició d'un brot».

Des del consistori destaquen, a través d'un comunicat, que «una volta més els protocols estan funcionant degudament i prova d'això és la ràpida detecció i control d'estos casos». A demés recalquen que l'Ajuntament de Cullera «continua intensificant els controls per al compliment estricte de la normativa sanitària en la lluita davant del Covid-19».

En esta línia, fan «de nou un missatge de tranquil·litat a la ciutadania però recordant-los que cal estar alerta i complir amb les recomanacions de les autoritats sanitàries». «L'èxit de les mesures per a lluitar contra el virus depenen de la responsabilitat individual de tots i cada un de nosaltres», insistixen.

Per això, demanen a la ciutadania «que en la seua majoria està seguint i complint estes normes de manera estricta, que continuen col·laborant en la lluita contra la pandèmia i per a que Cullera continue sent una destinació segura».

En este cas concret, es prega que aquell que haja mantingut contacte amb alguna família de la urbanització Cullera Park en els últims dies es pose en contacte amb el Centre de Salut o cride al telèfon d'atenció i informació del Covid, 900 300 555.

A demés, se sol·licita a tots els residents d'esta urbanització que es mantinguen en les seues cases fins a conéixer els resultats de les proves de diagnòstic.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Intenta cremar un bar en Paiporta perquè no li volien servir més alcohol" "Baralla multitudinària entre 50 jóvens en Alacant"