Cinc persones ferides en l'incendi d'un edifici en Paiporta

Les cinc víctimes han sigut traslladades fins a un hospital
Han acabat ferides 4 persones | Pixabay

Esta matinada de dimarts, cap a les 02.06 hores, s'ha produït un incendi en un edifici ubicat en el número 7 del carrer de l'Horta de la localitat de Paiporta, en la comarca de l'Horta (València), en el que cinc persones han acabat ferides.

Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València, el foc ha afectat una casa de la quarta planta de l'edifici. Fins allí s'han mobilitzat quatre dotacions de bombers, agents de la Policia Local, tres ambulàncies del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una altra del Suport Vital Bàsic (SVB).

A l’arribada dels bombers, un dels habitants de la casa s'havia precipitat per la finestra i estava sent atés pels servicis sanitaris, mentres que altres dos estaven en les finestres per la part exterior, fugint del foc. Els bombers han conseguit rescatar-les a través del seu vehicle en altura ABE (Autobraç Extensible Articulat). La resta de l’edifici estava completament evacuat. En total, hi ha hagut cinc ferits que han sigut atesos pels servicis sanitaris.

Dos cases més s'han vist afectades pel foc

Paral·lelament al rescat de les persones que estaven en les finestres, els bombers han procedit a l’extinció de l’incendi. La casa a on s'ha produït l’incendi s'ha vist afectada totalment, quedant completament destruïda. A demés, en tota l’escala hi havia fum i una casa de l’edifici del costat també s'ha vist afectada per fum i parcialment per foc el menjador.

Finalment, els bombers han apagat el foc, que ja s'ha donat per controlat. Quant als quatre ferits, tots ells han sigut traslladats fins a un hospital. A hores d'ara es desconeix l'estat actual de les quatre víctimes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atrapen a una xica acusada de desfigurar la cara a un home en Alacant" "Gran incendi en cremar-se la cuina d'un restaurant en Gandia"