Un rector justifica la mort d'Olivia per la “infidelitat” de la mare

La fiscalia investiga al conegut com a ‘padre de Baéz’ de Gran Canària per difondre un vídeo en les seues xarxes socials amb estes “desagradables” declaracions

Fernando Báez Santana, conegut com el 'padre Báez' en una aparició en televisió


La Fiscalia Provincial de Las Palmas ja investiga les declaracions de Fernando Báez Santana, conegut com el 'pare Báez', després que este haja difós un vídeo en el qual justifica l'assassinat d'Anna i Olivia, les xiquetes desaparegudes a Tenerife per la infidelitat de Beatriz Zimmermann, la mare de les xicotetes, a la qual culpa d'este succés per la "infidelitat" amb Tomás Gimeno.


S'investiga si les seues paraules mereixen la qualificació d'infracció penal. El Cabildo de Gran Canària va anunciar que faria esta petició a la Fiscalia després de recaptar la documentació necessària per a presentar la denúncia contra este sacerdot per a investigar i aclarir els fets referits a les seues manifestacions que justifiquen l'últim crim de 'violència vicària'.


El sacerdot assegura que Beatriz "recull el que va sembrar"

 

El president del Cabildo, Antonio Morales, ha assenyalat la seua preocupació per este assumpte a les autoritats eclesiàstiques. La Conselleria d'Igualtat, Diversitat i Transparència realitza la recopilació de les intervencions del 'padre Báez' referides a este cas, unànimement reconegut com un  exemple de 'violència vicària', com a cas de violència extrema en danyar o assassinar a les filles de Beatriz.


Tant en radi com en xarxes socials, el sacerdot ha realitzat manifestacions en les quals considera que el presumpte assassí és una altra víctima per la ruptura matrimonial i "la infidelitat", afirmant que les xiquetes estarien vives si la mare no haguera trencat el matrimoni perquè "abans l'home aguantava a les dones, encara que es tornaren boges".


Així mateix, arriba a dir que la mare "recull el que va sembrar", considerant que la vinculació de la mare de les xiquetes a una nova relació de parella és "robar fills".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari