Rescaten a una menor inconscient en caure en una cala d'Alacant

La víctima dels fets té 16 anys
La xica ha sigut rescatada inconscient | Ajuntament d'Alacant

Els agents del Servici de Prevenci√≥, Extinci√≥ d'Incendis i Salvament (SPEIS) i de la Policia Local d'Alacant han procedit esta matinada de dissabte al rescat d'una xica menor, de 16 anys, que s'havia precipitat per un terrapl√© en la cala de la Palmera en el Cap de l'Horta.

Despr√©s de rebre l'av√≠s s'han despla√ßat fins al lloc una patrulla d'agents que han requerit la pres√®ncia dels bombers per a procedir a la seua extracci√≥ des de la posici√≥ en la que es trobava. La xica ha sigut rescatada inconscient, sent atesa pel metge del SAMU i estabilitzada, per a ser traslladada a l'Hospital de Sant Joan a on ha quedat ingressada.

L'av√≠s d'auxili va tindre lloc al voltant de les cinc de la matinada, despr√©s de qu√® la menor es precipitara per un terrapl√© en cala de la Palmera. Els agents, despr√©s de presentar-se en el lloc i comprovar la pres√®ncia de la menor baix del terrapl√© de m√©s d'un metre d'altura, van requerir la pres√®ncia dels bombers per a procedir a la seua extracci√≥.

Despr√©s d'acudir els efectius del SPEIS, van descendir fins a la posici√≥ en la que es trobava la xica a on van comprovar el seu estat d'inconsci√®ncia i la van elevar fins a la posici√≥ superior a on es trobava un servici del SAMU esperant amb el metge que va procedir a la seua estabilitzaci√≥ i trasllat al centre hospitalari.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Greu incendi en una fàbrica de calçat d'Elx" "4 ferits, entre ells 2 menors, en un greu accident de trànsit en Betxí"