Roba un dècim agraciat amb el segon premi de 125.000 euros

El presumpte autor va ser detingut en un habitatge que havia adquirit després del cobrament del premi robat

La Guàrdia Civil d'Alacant ha detingut en un habitatge de la localitat valenciana d'Alzira, al presumpte autor d'un delicte de furt d'una bossa, comés en la localitat de Novelda, el qual tenia en el seu interior un dècim de la Loteria Nacional per al sorteig extraordinari de Nadal, que dies més tard va ser premiat amb un segon premi.


El passat 19 de desembre, la Guàrdia Civil d'Alacant va tindre coneixement mitjançant una denúncia interposada per la víctima que, eixe mateix dia mentre menjava en un restaurant de la localitat de Novelda, va patir el furt al descuit de la seua bossa, el qual contenia, entre altres efectes, 950 euros en efectiu, i un dècim per al sorteig extraordinari de Nadal de la Loteria Nacional.


Per este motiu, l'Àrea d'Investigació del Lloc de la Guàrdia Civil de Novelda, va iniciar les investigacions tendents a l'esclariment dels fets. Dies més tard, concretament el dia del sorteig de Nadal de la Loteria Nacional del 22 de desembre, la perjudicada va ampliar la denúncia, ja que el dècim que li havien sostret i denunciat amb anterioritat, havia sigut premiat amb el segon premi, que ascendia a un total de 125.000 euros.


Fruit de les perquisicions, els agents a càrrec de l'operació van centrar les seues investigacions en un home de 52 anys de nacionalitat peruana al qual li consten nombrosos antecedents per diferents delictes de furt, en la localitat valenciana d'Alzira, i que vivia en un domicili que suposadament havia adquirit amb els diners cobrats del dècim sostret i premiat.


Per tot això, el passat 31 de maig es va procedir a la detenció d'esta persona a la qual se li investiga per un presumpte delicte greu de furt. Després de la seua posada a la disposició del Jutjat d'Instància i Instrucció núm. 3 d'Alzira, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un mort i tres ferits en un incendi d'habitatge a Algemesí" "Tres de tres. Hui també s'esperen tronades"