Un xic roba el cotxe a la Policia Local d'Alacant per a intentar fugir

Han acabat ferits dos agents
Un xic ha sembrat el caos en un hotel d'Alacant | Ajuntament d'Alacant

Esta matinada de dissabte, 21 de novembre, cap a les 03.30 hores, un xic de 24 anys ha sigut detingut en Alacant després de pegar a fugir amb un cotxe de la Policia Local i causar lesions a dos agents.

Tal com ha explicat el diari 'Información', els fets es van produir quan les autoritats es van desplaçar fins a un hotel del carrer Bélgica en Alacant, a on s'havia rebut l'avís del fet que un client estava alterant l'orde públic.

Segons fonts policials, quan els agents han arribat al lloc dels fets, s'han trobat al client en un estat d'excitació, en la zona de pàrquing del recinte hoteler i mostrant una actitud poc col·laboradora. Veient l'estat que presentava, i a petició del detingut, han procedit a comissionar una ambulància, que ha acudit immediatament.
 

Ha tractat d'atropellar als policies

Quan han arribat els sanitaris, el xic ha eixit corrent des de la part posterior del pàrquing fins a la porta principal de l'hotel per pegar a fugir. En este lloc, era a on els agents tenien el vehicle policial estacionat. En eixe moment, el sospitós s'ha posat dins del cotxe patrulla de la Policia local.

Els agents li han demanat en reiterades ocasions que es baixarà, no obstant això, el xic ha fet cas omís, i de forma molt ràpida ha arrancat el vehicle al mateix temps que els agents obrien les portes davanteres de l'automòbil. De manera simultània, l'individu ha posat la marxa arrere, iniciant el moviment del vehicle i tractant d'atropellar als agents.

La Policia ha conseguit agarrar les claus del contacte i immobilitzar a esta persona, evitant així la seua fugida, encara que el cotxe ha arribat a circular marxa arrere prop de quinze metres i ha impactat contra unes jardineres i el mur que delimita el pàrquing de l'hotel.

Dos agents ferits

Els agents han detingut i immobilitzat al xic, que ha sigut atès pel servici mèdic d'una Unitat del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU).

En esta intervenció han resultat ferits dos agents de Policia Local amb lesions i contractures en diferents parts del cos, els qui han hagut de ser assistits pels efectius sanitaris. D'altra banda, el vehicle policial ha quedat danyat en la seua part posterior presentant una de les rodes posteriors rebentada a conseqüència de l'impacte contra el mur.

Finalment, la Policia Local ha detingut al xic de 24 anys acusat d'un presumpte delicte d'atemptat contra l'autoritat i provocar lesions a dos agents. El detingut, que ha sigut informat dels motius de la seua detenció així com els drets que li assistixen, ha sigut traslladat a la comissaria fins a la seua passada a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pillen a l'autor d'un robatori en una comunitat de veïns en Paterna" "Confisquen proves il·legals de Covid-19 en dos municipis valencians"