Sanitat atén diferents denúncies veïnals i extrau més de 6.000 quilos de residus d'una casa en Alacant

L'Ajuntament ha intervingut, amb autorització judicial, per a sanejar la casa, en la que viu una dona amb quatre gats i un colom
Han trobat més de 6.000 quilos de residus | Pixabay

La regidoria de Sanitat de l'Ajuntament d'Alacant han intervingut durant ahir i hui per a traure d'una casa més de 6.000 quilos de residus en els voltants de la plaça de Manila. «S'han completat quatre contenidors d'obra amb tota classe de restes, fems i desaprofitaments», han explicat.

L'àrea municipal de Sanitat, dirigida per Julia Llopis, ha informat que en el domicili en qüestió, un segon sense ascensor, residix una dona, amb quatre gats i un colom.

L'Ajuntament d'Alacant, a través dels seus departaments de Sanitat i Protecció animal, havia rebut unes quantes denúncies veïnals donant compte del risc sanitari perquè procedirà a intervindre, netejar i sanejar este focus insalubre.

La dona es va negar a què entraren a netejar la seua casa

El servici de Sanitat ha sol·licitat la corresponent autorització judicial per a poder accedir i netejar el pis en qüestió, davant la negativa de la seua habitant.

Les tasques de neteja les ha dut a terme personal contractat per la mateixa regidoria per a desenvolupar este tipus de tasques, que comporten, a demés, labors de desinfecció i desratització.

Els animals han sigut traslladats al centre de recollida en El Bacarot, que gestiona la Societat Protectora d'Animals i Plantes.

Des de la Regidoria de Sanitat han explicat que l'Ajuntament intervé en una dotzena de casos a l'any, de mitjana, per a atendre estes demandes dels veïns que posen en coneixement de les autoritats casos que alteren la convivència per males olors en immobles, l'acumulació de deixalles o la tinença d'animals sense higiene.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Fotos! Brutal accident amb un camió que portava gasoil que ha deixat al conductor ferit" "Greu ferit en caure-li damunt una pedra mentres escalava en el Puig Campana"