Seguix oberta una línia d’investigació sobre la desaparició de Wafa

La Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil manté oberta una línia d'investigació «clara» però «no determinant» en relació amb la desaparició de la jove Wafa, de 19 anys, que va desaparéixer fa un mes en Carcaixent, en la comarca de la Ribera Alta (València).

 

Segons ha assegurat este dijous el delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, esta línia d'investigació no tindria relació amb la desaparició de Marta Calvo i el detingut per la seua mort, Jorge Ignacio P.J., que es va entregar a la Guàrdia Civil el 4 de desembre.

 

La localitat de Carcaixent es troba pròxima a Manuel, lloc de desaparició de Marta. En unes primeres declaracions als mitjans, Fulgencio va assenyalar que era probable que la desaparició de Wafa fora voluntària, encara que més tard esta hipòtesi va canviar, segons el mateix delegat. La valoració inicial obeïa al fet de què, dies després de la seua desaparició, es van esborrar les xarxes socials de Wafa «i pareixia raonable entendre que haguera sigut ella mateixa».

 

Ara, segons ha explicat este dijous, «continua treballant l'UCO en la investigació. Tenim una línia d'investigació que és clara però no és determinant i no tindria relació» amb el cas de Marta Calvo. Fulgencio ha confirmat que la família ha sigut «informada recentment» tant per part del subdelegat del Govern com per responsables d'investigació de l'UCO.

 

També pots llegir…