La desaparició de Wafa no va ser voluntària

El delegat de Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha assegurat que, en un principi, no estaria relacionada amb el cas de Marta Calvo
Wafa, la xica desapareguda en Carcaixent | Instagram

El delegat de Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha assegurat este dijous que el cas de Wafa, la xica desapareguda en Carcaixent, és una «desaparició no voluntària» però no existix relació amb l'autor confés del crim de Marta Calvo.

Fulgencio ha insistit en que la delegació de Govern està «treballant claríssimament amb que no siga una desaparició voluntària» la de la jove de Carcaixent, que es troba desapareguda des de fa pràcticament un mes.

«Al principi enteníem que no hi havia relació i que pareixia una desaparició voluntària. Açò últim ja ho posem molt en qüestió», ha manifestat el delegat, qui a més ha remarcat que eixa primera valoració «venia donada perquè dos dies després, la desapareguda va borrar les xarxes socials, cosa que pareixia possible si es tractava d'una acte voluntari».

No està «res clar que tinga algun tipo de relació» amb el cas de Marta Calvo

Pel que fa a la possible relació amb el cas de Marta Calvo, Fulgencio ha explicat que no està «res clar que tinga algun tipo de relació» i que «la hipòtesi de treball» és que es tracta d'una desaparició no voluntària.

El delegat ha informat també que la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil se sumarà a la investigació «possiblement des de hui» i «seguirà amb les línies d'investigació d'este cas que, en un principi, no relacionen amb el detingut», després d'haver-ho considerat d'esta manera durant el dia d'ahir. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Investiguen a Jorge, el presumpte assassí de Marta Calvo, per una 3a mort" "Ferida greu en caure al buit fugint del seu exnóvio en Manises"