Tres de tres. Hui també s'esperen tronades

I tot indica que la seqüència de l'oratge de hui serà molt semblant a la dels dos últims dies

Dilluns, dimarts, dimecres. Portem tres dies de la segona setmana de juny i sens dubte les tronades estan sent les protagonistes.

Les d'ahir es van formar també a Aragó però arribaren més actives a la costa. Les quantitats més importants es van registrar en punts de l'interior mentre que a la costa tot i l'espectacularitat de les tronades els acumulats de pluja foren inferiors.

I tot indica que la seqüència de l'oratge de hui serà molt semblant a la dels dos últims dies. A un matí que començarà amb núvols baixos seguirà un migdia assolellat i calorós com a preàmbul d'una vesprada de nou marcada per les tempestes, que es formaran de nou al voltant de la serra de Gúdar i ixiran a la mar pel sud de Castelló i el nord de València.

L'única diferència entre l'oratge de hui i el de demà dijous serà que les tempestes es desplaçaran un poc més cap al nord, on fins ara havien quedat al marge.

Ens aproparem divendres al cap de setmana pendents un dia més de les tronades que amb molta probabilitat creixeran a partir de migdia al nord i a l'interior on de vesprada encara podran descarregar amb intensitat moderada o forta, però la matinada de divendres a dissabte escamparà la nuvolositat i tot indica que el cap de setmana els núvols encara evolucionaran en punts de l'interior però pensem que no deixaran pluja.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La botella d'oxigen i la funda nòrdica trobades en la mar són del pare de Tenerife" "València reivindicarà la diversitat el Dia de lOrgull a través de la música"