El cadàver trobat este dijous pertany a Gergő Mátés, desaparegut en Gandia en desembre de l'any passat

El xic va desaparéixer el 25 de desembre de l'any passat
Gergo Mátés va desaparéixer el 25 de desembre de 2019 | ValènciaDiari

 

Actualització 08/05/2020, a les 10.34 hores. L'Associació SOS Desapareguts ha informat a través del seu compte de Twitter que el cadàver que s'ha trobat este dijous en Gandia, en la comarca de la Safor (València), és el de Gergő Mátés, qui va desaparéixer el 25 de desembre de l'any passat de sa casa.

 

A hores d'ara, es desconeixen les causes de la seua mort i la policia està investigant per tal de conéixer que ha pogut passar amb este xic, de 32 anys.

 

Troben el cadàver d'un home en Gandia

Este dimecres, cap a les nous de la nit, han trobat el cadàver d'un home en Gandia, en la comarca de la Safor (València). El cos ha sigut localitzat en una zona de bosc, prop del districte de Santa Anna.

 

Segons informa 'Levante-EMV', no es tracta d'Andreu Carreres, el jove desaparegut en la mateixa ciutat el passat 13 d'abril, com havien apuntat en primeres informacions. Ha sigut la roba que portava el cadàver, molt pareguda a la que duia Andreu el dia de la seua desaparició, la que ha fet pensar a la Policia que es tractava d'este xic. Fins i tot, els agents han arribat a comunicar a la família que l'havien trobat sense vida.

 

A pesar d'això, les primeres anàlisis de l'Institut de Medicina Legal de València, fins a on ha sigut traslladat el cos per a practicar-li l'autòpsia, han confirmat que es tracta d'una altra persona. Segons el citat mitjà, es tractaria d'un altre home, també de Gandia i de nacionalitat estrangera, que va desaparéixer en estranyes circumstàncies.

 

Les primeres hipòtesis apunten a que no es tractaria d'una mort violenta i que, per tant, no haurien participat terceres persones en la mort.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!