Troben un quilo de cocaïna dins d'un compartiment ocult en un cotxe en Elx

El seu conductor, de 36 anys, ha sigut detingut
Ha sigut pillat durant un control d'accés | Europa Press

Agents de la Policia Nacional han descobert, durant un control d'accés a la ciutat d'Elx, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant), un quilo de cocaïna que es trobava ocult en un compartiment dins d'un cotxe. El seu conductor, de 36 anys, ha sigut detingut.

En un dispositiu estàtic de control fet per la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR) de la Comissaria d'Elx, els agents van donar l'alt a un cotxe a bord del que viatjava un jove, amb la finalitat de fer les comprovacions corresponents, segons ha explicat el cos policial en un comunicat.

Després d'inspeccionar el cotxe, els policies van localitzar un compartiment ocult. Dins, van trobar un paquet rectangular perfectament embalat amb la imatge d'un ocell rapaç que contenia un quilo de cocaïna. Els agents van arrestar al conductor com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues.

Registres en tres cases

El Grup d'Estupefaents de la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria d'Elx es va fer càrrec de la investigació i els seus agents van fer diferents registres en tres cases propietat del detingut.

En estes cases, els policies van localitzar alguns objectes per a analitzar i gran quantitat de diners en metàl·lic que presumiblement tindria relació amb la venda i distribució de les drogues.

Els agents continuen amb la investigació per a esbrinar la procedència de la droga intervinguda i no descarten practicar més detencions. El detingut ha quedat a la disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia d'Elx.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un obrer furta 8 rellotges valorats en 50.000 euros en Torrent" "Greu incendi en un càmping de Cullera"