Una xica d'Algemesí és atacada per un escorpí en obrir una bossa de mà comprada en Xina a través d'internet

Encara que la picada podia haver sigut mortal, ràpidament va ser atesa en l'Hospital la Ribera i ha denunciat ja a l'empresa que li va vendre el producte

Escorpí
L'escorpí va eixir de la bossa després d'atacar a la xica | pixabay
 

Una xica de 25 anys ha sigut atacada en Algemesí, en la comarca de la Ribera (València) per un escorpí. Els fets s'han produït quan la víctima obria una bossa de mà procedent de Xina que havia comprat a través d'internet. Dins es es trobava l'alacrà que li va picar.

Segons ha informat el diari 'Las Provincias', Judith estava impacient per vore el producte que li acabava d'arribar per missatger a la seua casa en Algemesí. Quan va llevar el plàstic i va ficar la mà es va emportar la sorpresa de la seua vida.

La víctima va notar una forta punxada en el dit. «Va ser un dolor molt intens, una picada molt forta. Era com si em cremarà la mà», ha explicat Judith López al mitjà citat.


«Jo i la meua germana vam vore eixir a l'escorpí de dins de la bossa i es va quedar en el llit», relata esta xica que no podia creure el que estava passant. La seua germana va agarrar a l'animal amb un got i li va fer fotos per a poder ensenyar-les al metge. 

Escorpí xinés

Una vegada a l'Hospital de la Ribera, els metges d'urgències li van administrar medicació per a frenar la inflamació i el dolor, assessorats per biòlegs del Bioparc de València, que van identificar a l'animal com un exemplar d'Escorpí xinès', comú en països d'extrem orient. La picada d'este insecte pot causar la mort.

No obstant això, les proves mèdiques van permetre determinar que dins d'esta espècie, el que va atacar a Judith correspon a un escorpí de menor grandària, i és menys tòxic.

Afortunadament, Judith no era al·lèrgica al verí d'este animal i la medicació va calmar el dolor i després d'unes hores en observació va rebre l'alta.

Denúncia davant la policia 

A hores d'ara, Judith ha denunciat a l'empresa a on va comprar la bossa de mà, per a intentar que això no torne a passar. «Tots comprem per internet i és necessari que hi haja unes mesures de seguretat perquè si li arriba a picar a una persona al·lèrgica ja no ho pot comptar», lamenta l'afectada.

De moment, la xica assegura que deixarà de comprar per Internet per un temps. A demés, el mateix dia que va demanar la bossa, va encarregar altres cinc productes més i al contrari que en anteriors ocasions, no té cap il·lusió perquè arriben. «Els guardaré i no els obriré. Ja no em fie», ha conclòs.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari