ÚLTIMA HORA

🚨🌧 CLASSES SUSPESES TEMPORAL: Estes localitats no tindran escola demà dimarts

Adara Molinero, 5a concursant confirmada de 'GH VIP 7'

Adara tornarà a la casa de Guadalix 6 mesos després de tindre el seu primer fill
Adara Molinero concursarà en 'GH VIP 7' | INSTAGRAM

 

Falten dos setmanes per a què comence ‘GH VIP 7’ i poc a poc es van coneixent les noves cares que formaran part del ‘reality’. L’última en confirmar-se com a concursant ha sigut Adara Molinero, exconcursant de ‘GH 17’, que va resultar clau en la seua edició convertint-se en participant revelació, però que va resultar expulsada, deixant un mal sabor de boca als seus seguidors, que des d’aleshores sempre han demanat per activa i per passiva el seu retorn a la casa de Guadalix. Amb ella, ja són 5 els noms confirmats entre els participants d'esta edició, entre els que es troben Dinio, Mila Ximénez, Anabel Pantoja i 'El Cejas'.

Adara, feliç per tornar a la casa de 'Gran Hermano'

En un vídeo que Adara ha compartit en el compte de Twitter oficial de ‘GH’, es dirigia als seus seguidors i anunciava: «Per fi entre en ‘GH VIP 7’. Moltíssimes gràcies per demanar-m'ho una volta i una altra. Gràcies de tot cor. Vos estime molt i espere comptar amb el vostre suport».

  

 

‘Cazamariposas’ ha sigut l’encarregat de revelar el nom de la nova concursant, per acabar amb les especulacions que apuntaven en direcció a Noemí Salazar, de ‘Gipsy Kings’. Adara Molinero entrarà a la casa de Guadalix només 6 mesos després de donar a llum al seu primer fill, que ha tingut amb el guanyador de ‘GH Revolution’ Hugo Sierra, amb qui manté una sòlida relació sentimental.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!