Antonio David Flores els demanda per acomiadament improcedent

Carlota Corredera es pregunta: “Per què ens demanda a nosaltres per la docuserie i no a Rocío Carrasco?”

Telecinco va emetre ahir el penúltim episodi de la docu-serie, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', només escomençar, la presentadora Carlota Corredera ha informat que "Antonio David Flores ens ha demandat. A Mediaset i a ‘La Fábrica de la tele’”.


La presentadora s'ha fet eco de la publicació de la revista ’10 minutos’, on s'informava sobre esta demanda per acomiadament improcedent que ha interposat Antonio David i de la qual ja tenia coneixement: “Ho sabem des de fa tres setmanes, però ho portàvem en secret. La pregunta és, per què ens ha demandat a nosaltres i no la mateixa Rocío Carrasco?”, ha dit Corredera.


"Tant de bo la vista del judici fora demà mateix"

Carme Chaparro, que estava en el plató com a col·laboradora, li ha recollit el guant i ha contestat a esta pregunta: “Us ha demandat a vosaltres perquè, si la demanda a ella, Rocío per fi seria escoltada en una sala judicial i podria presentar proves. És molt llest”.

Carlota Corredera, abans de donar pas a una nova entrevista en directe a Rocío – està vegada per videotelefonada -, ha anunciat que la vista d'esta demanda està datada per a mediats de juliol i ha sentenciat: “Estem desitjant col·laborar amb la justícia. Tant de bo la vista fora demà mateix”.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'No consent que viva': l'esquinçador àudio de Rocío Carrasco" "El nou negoci de Belén Esteban que et deixarà sense paraules"