Bárbara Rey a la persona que va abusar de Sofía Cristo Si m'assabente en el moment el mate

Bárbara Rey, destrossada després de la dura confessió de la seua filla en 'Secret Story'.

Este dimarts passat Sofía Cristo va confessar en 'Secret Story' que va patir abús sexual quan era una xiqueta menuda de cinc anys i que li va costar, amb els anys, entendre què va ser el que va succeir. Mai li ho havia comptat a ningú i, de fet, la seua pròpia mare, Bárbara Rey, es va assabentar en directe alhora que la resta d'espectadors. Anit la mare de Sofía Cristo va estar en el plató de "Sábado Deluxe" en Telecinco i va contar com es troba ara mateixa.

Com es troba dies després Bárbara Rey?

Bárbara Rey se sent enfonsada i reconeix que s'acorda cada dia del succeït i que això li fa sentir malament: "Em sent culpable de no haver-me donat compte", admet. Diu que li agradaria saber qui és el culpable o la culpable, perquè això no li està deixant dormir: "Estic intentant treure forces", assegura.

La confessió de Bárbara Rey

Anit en el programa presentat per María Patiño "Sábado Deluxe" va confesar una cosa que li feia molta vergonya i és que quan Bárbara Rey va escoltar tot en la gala del reality de Telecinco, no podia parar d'anar al bany, perquè el seu cos va reaccionar expulsant líquid, pels mateixos nervis. Després de la gala, una vegada a casa, li va venir la baixada i se sentia molt esgotada. Ixa nit "em vaig orinar damunt", i no es va adonar fins hores després.

Bàrbara Rei: "M'assabente en este moment i el mate o la mate"

A més, Bárbara Rey s'ha mostrat molt dura contra la persona que li ha fet este mal a la seua filla i assegura que "li done gràcies a Déu de no haver-me assabentat quan va succeir, perquè li hagués matat. M'assabente este moment i el mate o la mate", perquè encara no sap qui està darrere d'este abús.

<

>

El missatge de Bàrbara Rei a la persona que va abusar sexualment de Sofía Cristo

Molt emocionada, Bárbara Rey s'ha dirigit a la càmara per a llançar un contundent missatge a la persona que va fer mal a la seua filla: "No sé qui ets, però et jure que, si estàs viu, ho pagaràs. No hi haurà lloc on amagar-te. Si et trobe, no et faré mal perquè ja tinc una altra manera de veure les coses, però ho pagaràs. Perquè segurament li ho hauràs fet a altres nens. Vull que ho pagues".

<

>

Cadena perpètua

La mare de Sofía Cristo, Bárbara Rey, considera que "això hauria de ser cadena perpètua i revisable perquè esta persona no torne a veure el sol. Crec en Déu i sé que ho pagareu". Demana, també que es denuncien tots els casos perquè es faça justícia i els culpables ho paguen.

La dura confessió de Sofía Cristo en 'Secret Story'

Este va ser el moment en el qual Sofía Cristo va confessar durant la gala en directe i mentre realitzava 'La línia secreta de la vida' del reality 'Secret Story' que va sofrir abús sexual per part d'algú prop a la família.

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Isabel Rábago, enfonsada, narra el terror que ha viscut en l'últim any" "Ximo Bayo el merescut expulsat?"