Bertín Osborne torna amb ‘Mi casa es la tuya’ i entrevista a Isabel Díaz Ayuso

Mediaset anuncia per sorpresa el retorn del programa 'Mi casa es la tuya' amb una entrevista de Bertín a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que es gravarà este mateix divendres

Després de participar en 'La Campos Móvil', la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso torna a Mediaset, esta vegada per a ser entrevistada per Bertín Osborne en el programa 'Mi casa es la tuya'.
Tal com ha anunciat Mediaset, Telecinco gravarà este divendres 28 de maig un nou lliurament del programa del sevillà, en el que el cantant i presentador entrevistarà la líder del Partit Popular a Madrid.

D'esta manera, Telecinco reprén els enregistraments del format de Programa, sobre el qual s'ha especulat en els últims temps a causa del seu llarg període d'aturada. Es desconeix encara si l'entrevista a Díaz Ayuso formarà part d'una hipotètica onzena temporada de 'Mi casa es la tuya', o si serà un lliurament especial com altres dedicades a rostres polítics.


Els últims dirigents a asseure's amb Bertín en el seu programa van ser Pablo Casado, Albert Rivera i Santiago Abascal en un programa especial per les eleccions del 28-A. Per a la política del PP, esta serà la seua segona gran entrevista per a un format de l'horari estel·lar en tot just unes setmanes, perquè ja va protagonitzar un lliurament recent de 'Salvados' sobre la seua campanya per als últims comicis.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sandra Pica podria destrossar la continuïtat d'Olga Moreno en Supervivientes" "La reacció de Tom Brusse al retorn de Melyssa Pinto després d'haver sigut evacuada"