Carlos Alba filtra informació de l'exterior a Tom Brusse

Jordi González ha hagut de parar al cuiner i donar-li un avís: “No faces trampes”

Tom Brusse
Tom Brusse | Telecinco/Mediaset

Els concursants s'han enfrontat en 'Supervivientes: Connexión Honduras' a un nou joc carregat d'emoció: les 'cadires russes'. L'elecció dels supervivents i l'atzar faria que tres d'ells guanyaren el fet de poder parlar durant un minut amb excompanys que podrien donar-los un consell.

Tom Brusse, Lara Sajen i Alejandro Albalá van ser els que van guanyar

 

Carlos Alba ha pogut parlar amb Tom Brusse després que este haja guanyat la prova de recompensa i en tot just uns segons l'ha feta grossa. El xef pretenia donar el millor consell de convivència al seu amic de cara a la recta final de 'Supervivents' però ha parlat més del just i necessari.

"No et fies de les noves amistats que has fet a l'illa i segueix-los el joc. Ells no ho saben que ho saps", li ha dit Carlos Alba a Tom Brusse, que recentment s'ha reconciliat amb Olga Moreno després de quasi tot el concurs enfrontats. El francés ha al·lucinat en colors i Jordi González ha parat en sec la conversa.
Jordi González li crida l'atenció


"No faces trampes Carlos. No pots filtrar informació", ha dit Jordi González a l'andalús, que s'ha quedat molt preocupat.

Li envia un consell

 

Quan ha pogut continuar parlant li ha dit: "Segueix el concurs que estàs fent. La gent es vol riu amb tu, ho estàs fent de categoria".


En xoc

 

Tom Brusse s'ha quedat gelat amb esta informació de l'exterior que pot ser clau per a la recta final del concurs i Jordi González ha volgut afegir per a tranquil·litzar al grup: "Ha filtrat alguna cosa que no hauria d'haver fet però és la seua opinió personal. Carlos ha dit la seua opinió, gens rellevant".


La polèmica opinió de Carlos

 

Més tard i ja sense connexió directa amb els Cayos Cochinos, el presentador ha afegit: "Carlos, no et preocupes. Has dit la teua opinió i això passa moltes vegades".


Com repercutirà això en Tom?

 

Esta nit només s'han dit opinions". Com repercutirà esta filtració en la convivència en Cayo Paloma? "M'he quedat en xoc", ha dit Tom Brusse intentant digerir el que el seu amic li ha dit en directe.

Alejandro Albalá ha parlat amb Marta López

 

D'altra banda, Alejandro Albalá ha parlat amb Marta López. L'exsupervivient va aconseguir posar-li la pell de gallina amb el seu missatge: "Ho estàs fent estupendament, simplement et diré que no calles res, eres un supervivent com tots els que són ací i arribaràs a la final perquè ací t'estem secundant molt. Sé com eres. Recorda't del que ens va dir el pirata Morgan: "Veniu solos i us aneu sols", li va dir.

Lara Sajen parla amb Alexia Rivas 

 

A Lara Sajen li va succeir el mateix amb les paraules de la seua amiga Alexia Rivas. La concursant no va poder evitar les llàgrimes amb el discurs que l'exsupervivient va donar durant un minut. Alexia va apel·lar al fet que seguira la seua intuïció i també li va aconsellar sobre com seguir el reality.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari