Cop de Carlota Corredera després d'escoltar Rocío Carrasco: «Fan el ridícul»

La presentadora gallega ha estat molt clara amb els'negacionistes'


Carlota Corredera s'ha convertit en una de les grans defensores de Rocío Carrasco des que va començar a emetre la seua sèrie documental. I és que la presentadora no dubta a creure-la pel que fa als presumptes maltractaments per part del seu exmarit, Antonio David. Però també per la documentació que la protagonista ha presentat, es creu el seu intent de suïcidi o el calvari que li va fer passar la seua filla, Rocío Flores.

Són molts els ciutadans que cada setmana s'emocionen amb el cru testimoni de Carrasco. S'han adonat que la imatge que tenien d'ella, després de 20 anys de mentides del seu ex, era errònia. Per això li donen suport en aquest gran pas que ha donat de parlar i explicar la seua història públicament després de dos dècades callada.

No obstant això, també hi ha qui utilitza els mitjans i xarxes socials per atacar Rocío. Hi ha qui no la creu, hi ha qui dona suport a Antonio David, hi ha qui l'ataca per explicar-ho tot en públic... De fet, tant en platós com a les xarxes, ens trobem que s'ha creat un grup de 'negacionistes' de Rocío, que l'acusen de tot: de mentir, de manipular, de guanyar diners amb el seu testimoni, d'estar fent mal a la seua filla explicant la pallissa que li va donar... Doncs per a tots ells, Carlota Corredera ha deixat anar un missatge alt i clar.

Carlota Corredera surt en defensa de Carrasco

Carlota Corredera s'ha convertit en una de les grans defensores de Rocío Carrasco des que va començar a emetre la seua sèrie documental. I és que la presentadora no dubta a creure-la pel que fa als presumptes maltractaments per part del seu exmarit, Antonio David. Però també per la documentació que la protagonista ha presentat, es creu el seu intent de suïcidi o el calvari que li va fer passar la seua filla, Rocío Flores.

Són molts els ciutadans que cada setmana s'emocionen amb el cru testimoni de Carrasco. S'han adonat que la imatge que tenien d'ella, després de 20 anys de mentides del seu ex, era errònia. Per això li donen suport en aquest gran pas que ha donat de parlar i explicar la seua història públicament després de dos dècades callada.

No obstant això, també hi ha qui utilitza els mitjans i xarxes socials per atacar Rocío. Hi ha qui no la creu, hi ha qui dona suport a Antonio David, hi ha qui l'ataca per explicar-ho tot en públic... De fet, tant en platós com a les xarxes, ens trobem que s'ha creat un grup de 'negacionistes' de Rocío, que l'acusen de tot: de mentir, de manipular, de guanyar diners amb el seu testimoni, d'estar fent mal a la seua filla explicant la pallissa que li va donar... Doncs per a tots ells, Carlota Corredera ha deixat anar un missatge alt i clar.

«Si Rocío Carrasco parla tranquil·la i serena és una insensible, però si plora, és una farsant. Si Rocío explica la seua història en una gravació, se li diu que no és valenta, però si dona la cara en directe se la critica igualment. Si fins i tot hi ha qui ha qüestionat que el seu vestit és d'un color massa alegre...», rematava.

Les paraules directes de Carlota als detractors de Rocío Carrasco

Després d'exposar la constant incoherència dels qui critiquen Rocío Carrasco, Carlota Corredera decidia ser encara més clara amb la seua postura. Així, manifestava: «Els 'negacionistes' ara també són aprofitats i estan sotmetent Rocío al mateix macabre joc psicològic que l'ha portat al col·lapse. Diuen 'a' i quan veuen que no és 'a', diuen que és 'b' i, si no, 'c' o 'z' per tal de desprestigiar-la. Creuen que així guanyen sempre, però l'únic que fan és el ridícul».

Tot seguit, afegia: «I després hi ha els del 'però'. 'Ha patit, però ...', 'Jo la crec, però ...'. És exactament igual que 'jo no soc racista, però ...' o 'jo no soc masclista, però ...'. Aquest 'però', aquesta paraula tan petita, ho canvia tot i invalida l'anterior. És el 'però' de la hipocresia, el que posa en dubte una víctima. Tant de bo totes les maltractades poguessen donar el seu testimoni com ho està fent Rocío Carrasco!».

Les reaccions a les seues paraules

Després de pronunciar aquestes paraules, les xarxes socials es van inundar de missatges a favor i en contra de Carlota Corredera. Els qui no creuen Rocío Carrasco no van dubtar a carregar contra la presentadora, utilitzant els arguments que ella mateixa havia descrit en el seu discurs, o bé insultant-la. Bona mostra d'això, són missatges com «Ets patètica» o «A aquesta dictadora de pensament únic, tot el meu menyspreu». No obstant això, van ser molts els espectadors que es van manifestar a favor del que havia dit Carlota Corredera, amb missatges com ara aquests:

  • «A això se n'hi diu dir les coses clares».
  • «Bravo i mil deus!».
  • «Gran discurs inicial. Que bé que ho porta Carlota!».
  • «No es pot dir més clar. El que vulga seguir sent un 'negacionista' amb Rocío Carrasco, que s'ho faça mirar».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jorge Javier Vázquez dona un toc a María Patiño per Rocío Carrasco: 'Et dic una cosa'" "«Estarà millor amb tu»: El moment en què Antonio David va voler desfer-se del seu fill"