El contracte de Sandra Barneda l'encasella com a presentadora substituta

La presentadora també ha rebut crítiques pel seu caràcter

Sandra Barneda
Sandra Barneda torna en forma de substitució | València Diari

Sandra Barneda ha tornat este cap de setmana a Telecinco i, de nou, amb el rol de substituta, a causa del seu contracte. La periodista ha sigut criticada recentment per alguns treballadors de la cadena que diuen que treballar amb Sandra és un malson.

El contracte de Barneda l'obliga a acceptar totes les propostes de Mediaset

La tornada de Sandra Barneda a Mediaset ha vingut gràcies a les vacacions d'Emma García. La presentadora s'ha convertit en una fixa, però en una fixa en substituir. La periodista, que es va iniciar en la cadena amb 'De buena ley', té un contracte amb la casa que l'obliga a acceptar tots els programes que li puguen encarregar, substituir a companys, fer programes especials, el que consideren des de Telecinco.

Presentadora multi usos

Està clar que Mediaset utilitza a Sandra Barneda com una presentadora multi usos, ja que pot presentar (substituir) programes de diferents classes. Este contracte podria ser el causant de l'actitud negativa de la presentadora, a més de què, en diferents ocasions, ha criticat la premsa del cor i ha reconegut que se sent més còmoda fent programes informatius. De moment, Barneda és un comodí per a la cadena, però ella el que realment desitja és poder arribar a tindre un programa propi i, potser, tindre més protagonisme.

Sandra Barneda
Sandra Barneda ha d'acceptar qualsevol proposta | València Diari

 

Sandra Barneda no agrada als seguidors de 'Viva la Vida'

La periodista amb freqüència ha sigut criticada pel seu caràcter i per les formes que té quan algun tema no li apanya. Els seguidors de 'Viva la Vida' han saltat en contra del comportament de Sandra Barneda, després d'un enganxó amb els col·laboradors del programa. Les xarxes acusen la periodista de ser una persona prepotent i antipàtica. El cabreig de la presentadora va ser cap als col·laboradors de 'Viva la Vida' per intentar parlar tots al mateix temps i per tindre ànsia de protagonisme. Però les xarxes van acusar la presentadora de ser ella la que estava ansiosa i amb ganes de tindre protagonisme.

Sandra Barneda ha sigut criticada pels seguidors de 'Viva la Vida' | Telecinco

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari