Els jornals dels finalistes de 'Supervivientes', al descobert

Rocío Floes, la neta de Rocío Jurado, és qui s'ha embutxacat més diners
La cadena de televisió paga diferents imports setmanals als concursants | TELECINCO

El passat 20 de febrer comen√ßava una nova edici√≥ de 'Supervivientes 2020', el concurs estrella de Mediaset. Superades quinze setmanes, els participants que han conseguit arribar a la gran final s√≥n: Ana Mar√≠a Aldon, Hugo Sierra, Jorge P√©rez i Roc√≠o Flores.

Enguany, el concurs ha comptat amb grans estreles mediàtiques, com és el cas de la dona del torero Ortega Cano o la neta de Rocío Jurado. Les dos estreles del reality han passat per molts moments difícils durant estes quinze setmanes, en què han tingut molta gana però també han guanyat una fortuna.

Quant han cobrat els concursants de Supervivientes?

Roc√≠o Flores √©s la concursant que m√©s diners ha guanyat. Gr√†cies al seu cognom, la neta de Roc√≠o Jurado ha pogut complir el seu somni: anar a 'Supervivientes' a on en m√ļltiples ocasions ha confessat els seus desitjos de reconciliar-se amb sa mare.

La filla d'Antonio David Flores i Roc√≠o Carrasco ha estat el personatge estrela de l'edici√≥ m√©s llarga de 'Supervivientes'. Per aix√≤, √©s tamb√© la concursant que m√©s diners ha guanyat. Abans d'anar-se'n cap a Hondures, Roc√≠o va firmar un suculent contracte pel que cobraria uns 30.000 euros setmanals, de manera que la xifra global puja a uns 450.000 euros.

Ana María Aldon ha sigut l'altra gran estrela d'Hondures. Mai es va saber amb certesa el caixet que la dissenyadora de moda va negociar per a convertir-se en participant de Supervivents, però alguns experts apunten que la dona d'Ortega Cano cobraria uns 12.000 euros setmanals.

En total, la dona del torero obtindria l'astron√≤mica xifra de 180.000 euros, quantitat que augmentar√† en arribar a Madrid. Les revistes de cor l'esperen amb els bra√ßos oberts perqu√® concedisca diferents entrevistes parlant en exclusiva del seu pas pel concurs i del seu entorn familiar.

Per una altra banda, Hugo Sierra va firmar un jornal setmanal de 10.000 euros. Despr√©s de sobreviure durant m√©s de tres mesos en el concurs, l'exparella d'Adara Molinero percebr√† un total de 150.000 ‚ā¨. I finalment, Jorge P√©rez, presenta un dels jornals m√©s baixos de tota l'edici√≥. En tractar-se d'un concursant an√≤nim, el gu√†rdia civil cobraria aproximadament uns dos mil euros setmanals. En conseguir arribar a la final, el c√†ntabre s'hauria embutxacat 30.000 euros, quantitat que √©s la que percep Roc√≠o Flores cada setmana.

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"La sorpresa inesperada que espera als concursants de 'Supervivientes'" "Supervivientes 2020, en el punt de mira després del programa de dijous"