El documental de Rocío Carrasco arriba a Supervivents de mà d'Olga Moreno

La dona d'Antonio David li envia un missatge a Rocío Flores, “que “la tire molt de menys i que no sap quant em recorde d'ella sent ací”

Anit es va emetre una nova edició de 'Conexión Honduras' de Superviventes, i de nou es van veure imatges en les quals Marta López exercia del seu paper de col·laboradora i sota la nit estrellada de Supervivents, va aconseguir fer parlar a Olga Moreno sobre Rocío Carrasco i Rocío Flores.


Tot va començar perquè Marta està nominada i podria ser expulsada esta setmana, així que Olga va aprofitar per a demanar-li que li donara un missatge a Rocío Flores si tornava a Espanya abans que ella. La dona d'Antonio David, li va demanar que li diguera que “la tire molt de menys i que no sap quant em recorde d'ella sent ací. No m'ensorre perquè no vull pensar en això. Dis-li que m'emporte molt bé amb Gianmaro”.


A més, Olga va aprofitar per a enviar-li un missatge al seu marit, pel qual ha plorat en més d'una ocasió a causa de la distància.


La dona de l'exguardia civil li dedicava estes paraules, “és com que li necessite. Necessite una abraçada. Ho tire molt molt de menys, que ho vull molt i que ho necessite en la meua vida. Que ho estime i que espere que estiga bé, i que estiguen bé eixos xiquets”.Olga continue sincerant-se “Tenim tota la veritat i les proves”


La dona d'Antonio David se sentia tan còmoda parlant amb Marta López, que fins i tot va parlar llargament sobre el que ha viscut la seua família en estos anys des de la separació del seu marit amb Rocío Carrasco.
Cal recordar que quan Olga es va anar a Supervivientes ja havia començat a emetre's el documental, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ en el qual es parlava dels maltractaments d'Antonio David Flores a Rocío Carrasco.


“La veritat és transparent. Tenim tota la veritat, totes les proves. He vist a David plorar molt pels xiquets des que tenien quatre anys. Els diumenges eixos xiquets s'agarraven al coll del seu pare i era jo qui els havia de llevar. No saps el que és això”, assegurava a la seua companya.


A més, la supervivent parle sobre “el sofriment que han viscut els xiquets en estar separats de la seua mare”, segons ella havien animat a Rocío Flores al fet que la cridara una vegada i una altra.
Olga, explica que quan va conéixer a la seua sogra, “es va abraçar a mi plorant i em va dir que per favor no li fera mal al seu fill, imagina't el que ha patit”.


Per a finalitzar, la dona de l'exguàrdia civil, afig “jo soc David i no sé el que haguera pogut fer. A la meua casa mai s'ha parlat mal. Estava prohibit".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rocío Flores no sent por per la seua mare: 'Té nom i cognoms'" "Demanen l'acomiadament de Paz Padilla de 'Sálvame'"