INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Gil Silgado podria haver refet la seua vida amb una altra dona

Gil Silgado oblida la seua exparella María Jesús Ruiz |  València Diari

 

José María Gil Silgado, conegut per ser l’exparella de María Jesús Ruiz, torna a recuperar la il·lusió al costat d’una altra dona. Pareix ser que l’empresari està enamorat, i l’afortunada és una dona que s’assembla físicament a l’Exmiss Espanya i guanyadora de ‘GH DÚO’.

 

Ell i la seua nova parella eren guipats eixint junts d’un conegut restaurant de la capital i, tot i que cap dels dos va voler fer declaracions als periodistes que es trobaven en la porta del restaurant, pareix que l’empresari torna a estar enamorat després de la tumultuosa relació que arrastrava amb María Jesús.

L'exparella no es dirigix la paraula

Estos últims mesos han sigut molt moguts per a l’exparella que, a més, tenen una filla en comú i que actualment és el principal motiu de disputa entre els dos. A pesar de què Gil Silgado va decidir defendre María Jesús durant el seu pas per la casa de Guadalix, en eixir ella del concurs, tot ha anat a pitjor, amb contínues tensions i disputes; un dels últims problemes pels quals es van enfrontar va ser en relació a les vacacions de Setmana Santa i la seua filla; motiu que ha dut a l’exparella a no dirigir-se la paraula.

 

María Jesús Ruiz i Gil Silgado no es dirigixen la paraula des de fa temps | València Diari

 

Arrere queden les boniques paraules que pronunciava Gil Silgado i els esforços per a salvar la seua excompanya a tota costa quan ella es trobava dins del ‘reality’ de Gran Hermano. Respecte d'això, Gil Silgado ja ha confessat que s’arrepentix moltíssim d’haver donat suport a María Jesús Ruiz durant el concurs.

 

L’últim que ha transcendit sobre les disputes de la parella i que els ha dut a la separació total, ha sigut una discussió molt forta que l’exparella va protagonitzar en un conegut hotel de Madrid, amb la qual cosa han decidit no tornar-se a parlar mai més. Ara que l’empresari ha sigut vist en bona companyia, vorem com avancen les coses i si este fet promou més disputes entre l’exparella o, finalment, les aigües es calmen i tot torna a la normalitat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!