Les huit grans víctimes televisives del coronavirus

Les cadenes han decidit cancel·lar temporalment alguns programes
El coronavirus afecta la televisió | València Diari

 

La vida ha canviat per complet en Espanya amb el confinament pel coronavirus. Els efectes de la pandèmia han arribat també a la televisió que, tot i ser una de les grans distraccions dels ciutadans, ha hagut d'adaptar les seues programacions, cancel·lant programes i fent seguiment continu de la crisi sanitària al país.

 

En un principi, la majoria de programes, com 'El Hormiguero' o 'El Chiringuito de Jugones', van optar per emetre els espais sense públic. Però la gravetat de la situació ha fet insostenible continuar emetent alguns dels formats de televisió de més èxit. T'expliquem quines han sigut les huit grans víctimes televisives del coronavirus.

 

Atresmedia, sense dos dels seus grans èxits

Antena 3 ha deixat d'emetre 'El Hormiguero' i l'ha substituït per programes especials sobre el coronavirus. De moment, Pablo Motos treballa en una versió adaptada del seu espai, sense convidats, que podria tornar en els pròxims dies.

 

Tampoc s'emet 'El Chiringuito de Jugones', conduït per Josep Pedrerol. L'espai deportiu va ser una de les primeres víctimes del coronavirus, que obligava a cancel·lar el programa per evitar el contagi entre els col·laboradors. L'equip continua treballant, però des de la xarxa.

 

'Operación Triunfo' i els matinals de TVE, a la nevera

'OT 2020' ha estat el gran perjudicat. TVE tancava l'Acadèmia i cancel·lava el concurs per no poder seguir emetent les gales en condicions normals. La mesura és temporal i que es desconeix quan i com es tornarà a emetre.

 

A TVE també s'han parat tots els programes matinals, 'Los Desayunos', 'A partir de hoy' i 'Corazón', per donar lloc a la cobertura de la crisi del coronavirus.

 

Les estrelles de Mediaset sobreviuen a la crisi

Mediaset és el grup audiovisual que millor ha sabut afrontar el coronavirus, tot i els canvis que s'ha vist obligat a realitzar Paolo Vasile. 'El programa de Ana Rosa' i 'Sálvame' han modificat la seua estructura per a centrar-se en el coronavirus. Això sí, tots els programes de Telecinco i Cuatro s'emeten sense públic.

 

Els únics espais que s'han cancel·lat fins al moment són 'El Tirón' i 'La habitación del pánico'. Però Mediaset ha sabut adaptar formats com 'Mujeres y hombres y viceversa', que ara s'emet com un 'reality' des de la casa dels 'tronistes'.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!