La inesperada reacció de Tom en assabentar-se de la història de Sandra i Julen

El francés ha descobert que la persona que està amb el seu ex és Julen
Tom Brusse a la final de Supervivientes 2021 | Telecinco/Mediaset

La final de 'Supervivientes' ja és un fet. Els cinc concursants que quedaven a Hondures és a dir, Tom, Melyssa, Lola, Olga i Gianmarco aterraven a Espanya després de tres mesos per a enfrontar-se a l'última prova: emportar-se o no els 200 mil euros.


Però abans els nominats havien de passar per l'expulsió i un dels dos es quedaria a les portes de la final. Tom o Olga.


En eixe moment va ser quan al francés se li va vindre tot damunt i es va posar tan nerviós que va acabar col·lapsant. Minuts abans que digueren qui seria l'últim expulsat, Tom va començar a trobar-se malament, tant que Olga i Lara Álvarez van haver d'agafar-li i fins i tot parar l'emissió del programa un minut a causa de l'estat de nervis en el qual havia entrat. "Han sigut molts dies i no vull estar expulsat ara", va poder dir.


Finalment l'equip de metges va atendre el supervivent i es va poder relaxar una mica abans que Jorge Javier  diguera el nom del concursant salvat. Les pors de Tom es van fer realitat i va ser ell l'últim expulsat encara que no s'ho va prendre tan malament.

Arribava el moment llavors que Tom tornara a plató però primer es retrobaria amb el seu pare al qual feia més de 100 dies que no veia. 

Tom coneix la veritat sobre Sandra

 

L'exparticipant de 'La Isla de las tentaciones' ha deixat clar que a Melyssa i a ell, ja només els uneix una bonica amistat. "Amb Melyssa portem uns dies super bé, hem parlat moltíssim i esta abraçada... ens hem recolzat moltíssim. Melyssa és una història totalment tancada per a mi. Ella està feliç, jo estic solter. Tenim una amistat, una connexió ara més fraternal però més enllà no. Ha format part de la meua vida i ara encara més. I després d'este concurs amb totes estes emocions. Amb ella puc tindre una amistat i ja", ha deixat clar.


Com no podia ser d'una altra forma, el que fora concursant de 'La casa fuerte' ha parlat de la seua recent exparella, Sandra Pica. "Jo pensava ací realment que en eixir podíem arreglar les coses. Al final... la telefonada, les il·lusions que tenia tot ha sigut... molt dur per a mi. Ara estic bé. Amb este tema està oblidat. Gràcies als meus companys he tingut molt de suport. He tancat esta etapa. Estic, com diuen, solter d'or i deixe arrere el passat i tot el que ha passat amb Sandra. Tenim una conversa pendent, però preferisc tindre-la en privat", ha reflexionat.

El programa ha fet un recopilatori per a Tom en el qual el supervivent ha pogut veure tot el que s'ha parlat del seu ex en els últims mesos, incloent-hi la seua relació amb l'extronista Julen. "Jo estic solter. És veritat que abans d'anar-me a 'Supervivientes' la relació no estava com al principi però jo realment no he pensat ni un minut que ella m'anava a deixar. Per a mi va ser un 'xoc'. Julen doncs... em dona totalment igual. Ja he superat això. Estic content per ella per si està amb algú o si està sola. Si està feliç...", compte.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Renou colossal amb Mask Singer després de desemmascarar a un presentador de Telecinco" "No donen crèdit: A qui intenten enganyar en la final de Supervivientes?"