L'últim invent de Rocío Flores per a fer guanyadora a Olga Moreno

La filla d'Antonio David Flores ha utilitzat les seues xarxes socials per a demostrar, una vegada més, el seu suport incondicional a la dona del seu pare durant el seu concurs en 'Supervivientes'

Queda ja poc per a conéixer qui s'emportarà el xec de ‘Supervivientes 2021’. El concurs més extrem de la televisió comença a arribar a la seua fi i els nervis estan a flor de pell.

Els que encara romanen a l'illa amb possibilitats d'alçar-se amb la victòria saben que és el moment d'estrényer i aconseguir colar-se entre els millors.

També ho saben els seus familiars. És el cas de Rocío Flores, que no ha dubtat a posar-se a la feina per a aconseguir que Olga Moreno siga la guanyadora. Ara hem pogut conéixer la seua última iniciativa.

Rocío Flores comparteix un gest definitiu que mostra el seu suport incondicional a Olga Moreno. La filla d'Antonio David Flores és la millor defensora de la dona d'Antonio David Flores en 'Supervivientes' i, encara que no ha volgut anar a Hondures a visitar-la, sempre ha tingut una paraula d'ànim per a 'Oa' com ella la flama i ha defensat, amb força, el seu paper en el reality fins i tot s'ha emocionat amb les paraules que esta li ha dedicat.

Encara que a vegades li ho ha posat molt complicat, Rocío Flores mai ha dubtat en el seu suport a Olga Moreno. La filla de Rocío Carrasco es convertia en defensora de facto de la dona del seu pare i aprofitava cadascuna de les seues intervencions per a posar en valor les gestes de la hui supervivent. Una labor que ha complementat amb el seu defensa des de les xarxes socials. Alguna cosa que cobra encara més importància quan es comença a albirar la final.

Després del seu fort enfrontament amb el Maestro Joao, que li ha valgut nombroses crítiques, Rocío ha utilitzat les seues xarxes socials per a, una vegada més, compartir el seu suport incondicional cap a l'esposa d'Antonio David Flores.

Rocío Flores i les xarxes socials 

 

El diumenge 27 de juny, mentre el seu pare trencava el seu silenci després de l'emissió de la docuserie de la seua mare, la col·laboradora d'Ana Rosa compartia, en les seues Stories d'Instagram, diverses històries perquè Olga continue triomfadora el seu pas per 'Supervivientes' i puga convertir-se en una de les guanyadores del reality.


Rocío va demanar als seus més de 780.000 seguidors d'Instagram que votaren perquè Olga, que acaba de rebre la trucada de la seua mare i rebrà la visita de la seua germana Rosa, aconseguira una caixa plena de records i cartes de la seua família.

A més, al costat d'unes amigues, va mostrar el gest definitiu que demostra el seu suport incondicional a l'esposa d'Antonio David Flores. I és que ja la defensat de les acusacions de mala amiga però també ha criticat algunes de les seues actituds.


Rocío Flores i les seues amigues posen amb una samarreta amb la cara d'Olga Moreno en la qual es pot llegir 'Eres la nostra guanyadora' demostrant, clarament, que la jove, guanye o no l'esposa del seu pare, Antonio David Flores, li demostra el seu suport incondicional.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Lara Sajen revela la gran bomba de Tom Brusse en 'Supervivientes'" "Omar Sánchez, nové expulsat de 'Supervivientes 2021'"