Joaquín Sánchez, futbolista del Betis, tindrà un programa propi en Atresmedia

‘Joaquín, el novato’, un nou format d'entreteniment i entrevistes en el qual el futbolista s'acostarà a les professions dels rostres més famosos del país


Joaquín Sánchez és la nova estrela d'Atresmedia. El futbolista, que va anar guanyant popularitat en televisió com a convidat de diversos programes, fa el salt definitiu fitxant pel grup, que anuncia que Joaquín serà l'encarregat de presentar un nou format d'entrevistes i que també tindrà el seu propi documental.

Ara, l'andalús fa el pas definitiu i debuta de la mà d'Atresmedia amb dos projectes en els quals ell és el gran protagonista: ‘Joaquín, el novato’, un programa d'entreteniment i entrevistes, i una sèrie documental sobre la seua trajectòria dins i fora dels camps de joc. Tots dos projectes estan produïts per Atresmedia TV en col·laboració amb Proamagna.


“Assumisc este nou repte amb respecte, amb ganes d'aprendre i amb tota la il·lusió del món. Espere que tots els espectadors d'Atresmedia també gaudisquen amb mi i coneguen millor la meua història”, diu el mateix Joaquín Sánchez sobre este nou repte professional.

“He participat en molts programes de televisió, però res és comparable amb la il·lusió que et produeix conduir el teu propi”, assenyala el jugador.


'Joaquín, el novato': entrevistes, talent i confidències

 

El primer projecte ja té títol: ‘Joaquín, el novato’, un programa d'entreteniment i entrevistes en el qual el jugador del Betis s'acostarà a les professions dels rostres més famosos del país. En cada episodi, un professional molt conegut i respectat ajudarà a Joaquín a conéixer tots els secrets del seu treball. L'esportista coneixerà la vida de diferents cantants, actors, cuiners, presentadors, celebrities, esportistes d'altres disciplines… per a intentar així trobar la seua nova professió.


Joaquín Sánchez és la nova estrela d'Atresmedia. El futbolista, que va anar guanyant popularitat en televisió com a convidat de diversos programes, fa el salt definitiu fitxant pel grup, que anuncia que Joaquín serà l'encarregat de presentar un nou format d'entrevistes i que també tindrà el seu propi documental.Una sèrie documental sobre la seua vida i la seua trajectòria

 

Joaquín és un referent del Reial Betis Balompié, un dels futbolistes més longeus del món i es troba en el top dels jugadors amb més assistències. Sobre totes estes fites s'aprofundirà al llarg del documental que prepara Atresmedia. Una obra audiovisual biogràfica que aprofundeix en la vida dins i fora del camp d'un dels jugadors més singulars del futbol espanyol.


El capità del Betis, que va renovar amb l'equip sevillà fins a 2022, ha deixat una divertida sèrie d'acudits i moments divertits durant la seua carrera futbolística i Antena 3 Esports fa repàs d'alguns dels millors: este és el Top 5 dels seus acudits.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Kiko Rivera i els diners en el banc: més del que guanyaràs en la teua vida" "Olga Moreno es recorda de Rocío Carrasco en la seua setmana més complicada"