Jorge Javier no se censura i parla així sobre un veto de Rocío Flores

Jorge Javier Vázquez ha resolt totes les teories sobre un possible veto de Rocío Flores en la final de ‘Supervivientes 2021’

Tom Brusse s'ha convertit en el primer finalista expulsat de 'Supervivientes 2021'. L'ex-nóvio de Melyssa  Pinto s'ha enfrontat a Olga Moreno, una de les rivals més fortes, i desgraciadament no ha pogut guanyar la batalla.

El jove ha patit un atac d'ansietat en ple directe mentre Jorge Javier li ha dedicat les floretes més afectuoses de tots.


Enmig de la gala, Jorge Javier ha començat a dir: “Hui s'emet la primera part de la final de ‘Supervivientes 2021’. El divendres és la gran final, i jo no podré estar presentant la final de ‘Supervivientes 2021’, la gran final, perquè estaré a Barcelona representant ‘Desmontando a Séneca’ en el teatre Tívoli, que estaré del 23 al 25″.


Amb este comentari, el presentador resol tots els rumors que han circulat per xarxes durant els últims dies. “Un compromís ja adquirit amb moltíssima anterioritat i que en qualsevol cas la veritat és que he de dir que també estaré molt feliç a Barcelona representant la meua funció”, ha comentat.


Uns rumors que apuntaven fins i tot a Rocío Flores: “Per això no estic. Ací no donem pàbul a les teories conspiranoiques que m'ha vetat Rocío Flores o la família Flores. No, no, no, no. Jo no vinc perquè tinc teatre en el teatre Tívoli de Barcelona”.


Així mateix, el presentador ha anunciat el nom del substitut que s'encarregarà d'alçar el braç del qual es proclame guanyador o guanyadora del reality. “Ho farà (presentar) Carlos Sobera i jo ho veuré, com no ho veuré”, va comentar el presentador brindant el seu màxim suport al seu company.


L'origen del seu distanciament

 

A més, malgrat la confiança que van malbaratar durant 'Gran Germà VIP 7', hui dia Rocío no li dirigeix la paraula a Jorge Javier i la docuserie de Rocío Carrasco és l'origen del mal rotllo que existeix entre tots dos.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Renou colossal amb Mask Singer després de desemmascarar a un presentador de Telecinco" "No donen crèdit: A qui intenten enganyar en la final de Supervivientes?"