Jorge Javier Vázquez destapa l'estratègia d'Olga Moreno en 'Supervivientes'

Olga Moreno està en el punt de mira per les seues aliances en 'Supervivientes', Jorge Javier Vázquez ha deixat molt clar quin és el full de ruta de la dona d'Antonio David a Hondures

Olga Moreno ja porta dos mesos en 'Supervivientes' i s'ha convertit en una de les participants més fortes, i també en una de les més polèmiques. Les seues aliances en el reality estan en el punt de mira i Jorge Javier ha volgut destapar quina estratègia podria estar seguint la dona d'Antonio David.


Abans de començar la gala en obert per a tothom, el presentador ha volgut donar la seua opinió, "Puc comentar el que he dit en la reunió, no? Això no és desequilibrar, que després diuen que si el presentador desequilibra", comentava primer amb la direcció abans d'arrancar-se.

"Saps què està fent molt bé Olga? Si vas a un reality, guanyaràs i tens una estratègia. I no és lícit sinó obligatori, perquè sinó no vages", li deia a la defensora de la supervivent.


"Crec que Olga, amb molt bon encert, el que està fent és aprofitant alguna ficada de pota dels altres per a recalcar-la i llavors anar llevant del mig a diversos enemics", exposava finalment.

Jorge Javier Vázquez creu que Olga Moreno està seguint el seu propi full de ruta en 'Supervivientes' i que està aprofitant els moments de feblesa dels seus companys de programa per a anar escalant posicions.

"Potser estes coses les fas de manera instintiva perquè estes en un concurs i has d'anar carregant-te als altres. Tots els concursants utilitzen les seues estratègies per a anar afeblint a l'altre", ha volgut explicar.Jorge Javier i Olga Moreno connecten en 'Supervivientes'.

Olga Moreno està en el punt de mira per les seues amistats en 'Supervivientes' i molts veuen en les seues aliances una estratègia ben definida. La mateixa Rocío Flores va voler defensar a la dona del seu pare per ser criticada per això: "És que ara fer amistats en 'Supervivientes' és seguir una estratègia?", va dir en el programa de Carlos Sobera, molt enfadada.


Olga Moreno va començar en el reality bastant feble per la seua situació personal i amb molts dubtes. No obstant això, ha aconseguit fer-se un buit en el grup i tots els seus moviments estan sent analitzats amb lupa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Gran Hermano VIP' torna a Telecinco després de dos anys d'absència" "Lydia Lozano es juga el seu lloc en 'Sálvame': 'Deixa de gravar-me'"