Jorge Javier Vázquez sentència a Rocío Flores amb la seua defensa de Belén Rodríguez

Al presentador li va ofendre l'actitud de Rocío Flores amb Carlos Sobera: "Quan un ha de lluitar ix el teu vertader jo"

Rocío Flores està en boca de tots des que dimarts passat s'enredara amb el Mestre Joao en Supervivientes.

Un tibant desacord en el qual va fer esment a Belén Rodriguez, que no estava en el plató, i pel qual fins i tot Carlos Sobera li va cridar l'atenció.

L'endemà passat que això ocorreguera, Jorge Javier Vázquez ha deixat molt clar del costat de qui es posiciona.

El presentador de 'Sálvame' ha aprofitat este dijous la presència d'Albert Barranco, amic de Rocío Flores des que van participar junts en 'Supervivientes', per a deixar molt clara la seua postura sobretot el que va ocórrer el dimarts en plató. 

Jorge Javier ha defensat que Olga Moreno es troba participant en el programa per ser la dona d'Antonio David i per estar amb la filla d'este: “Tu creus que a Olga se li contracta per la seua condició de supervivent? No, se li contracta per ser la dona d'Antonio David i per estar amb Rocío Flores”.Jorge Javier Vázquez carrega durament contra Rocío Flores en 'Sálvame'

 


A més, el presentador s'ha posicionat del costat de Belén Rodríguez i ha retret a Rocío Flores la seua actitud en el plató. “I ara que vinga Rocío Flores a dir-nos com hem de fer el nostre treball a gent que va inaugurar 'Gran Hermano' fa 25 anys".

També hi ha afegit: "A mi eixa xiqueta la manera com va tractar a Carlos Sobera sincerament em va ofendre, però em passa amb ella i amb altres persones de la seua edat, que venen a plató i no saben el que són les jerarquies i la professionalitat i el lloc de cadascuna d'elles. I tu eres ací Rocío Flores perquè estàs parlant de la teua vida”, ha afirmat.


Jorge Javier també ha deixat clar que no deixaria que Rocío Flores li diguera la frase “no t'ho permetré”, tal com va dir dimarts passat. “A mi em sembla que és en estes ocasions quan un mostra la seua vertadera naturalesa i com és, no en un ambient de comoditat en el qual està molt abrigallada com en 'El programa de Ana Rosa'”, ha sentenciat.


A més el presentador ha sigut contundent, “Em passa amb ella i amb altres persones de la seua edat que venen als platons i no entenen el que són les jerarquies i la professió i tu eres ací perquè està parlant de la teua vida”, li recordava el presentador: “O contractem a Rocío com a atleta en ‘Supervivientes’?”


Jorge Javier no entén que utilitze frases com “no et permetré” i apuntava que és en esta mena de situacions quan aflora la vertadera personalitat de la gent: "Quan un ha de lluitar ix el teu vertader jo".L'aclariment de Rocío Flores

 

D'altra banda, Rocío Flores ha volgut deixar clara quina és la seua situació i la de la seua família. La col·laboradora de ‘El programa de Ana Rosa’ li ha dit a ‘Sálvame’ que la seua situació econòmica és independent i no té res a veure amb el seu pare: “No li dona ni un euro”.


A més, ha explicat que si està en televisió, és perquè vol i no perquè li ho demane Antonio David Flores. És més, desmenteix també la creença que ella participa en diferents programes per a ajudar el seu pare a pagar el deute que encara ha d'afrontar.


“Diu que si pel seu pare fora, estaria fora de la televisió”, concloïa dient Jorge Javier Vázquez.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Kiko Matamoros es despatxa a gust contra els seus companys de Sálvame: «catets»" "L'advertiment de Rocío Flores al director de 'Supervivientes': 'Cuidat amb mi'"