Lara Sajen revela la gran bomba de Tom Brusse en 'Supervivientes'

La cantant assegura que el supervivent li va confessar que havia sigut infidel a Sandra Pica

Lara Sajen ha sigut desterrada al costat de Lola i Omar Sánchez. La concursant s'ha obert en canal amb l'extronista i ha parlat sobre la relació que té amb alguns dels seus companys.

"Tom es baralla amb Melyssa però després no la nòmina. Van a buscar llenya i porten dos llenyetes així que troben per ací. Alejandro és un vague, desesperat pel menjar. Carlos era un bé queda. Deia que anava a nominar a algú i després no li nominava…", comptava.


Olga Moreno

 

La cantant ha explicat també com es va sentir en descobrir que Olga Moreno va ser qui va dir que preferia "tindre-la com a amiga, que com a enemiga".

Jo estava molt nerviosa perquè m'anava, ni li ho he tingut en compte. Jo confie molt en ella perquè sé que amb mi és un amor i li tinc confiança 100%. Em va fer mal però no li vaig prestar massa atenció. Igual quan ho vaig explicar i Omar es va sorprendre vaig pensar que potser no li estava donant la importància que té", relatava.


Infidelitat de Tom a Sandra

 

Finalment, la supervivent ha comptat a la de 'Mujeres y hombre y Viceversa' que no entén l'actitud de Tom feia ella. "Tom anava per darrere i parlava de mi, quan jo sé una història d'ell que em va demanar que no comptara. Per a mi és una ximpleria, per a ell gravíssim. És que li va anar infidel a Sandra. Ella ho sap, el fort és el paperot que ha fet venint a deixar-lo, si això ve de fora. Tom va dient a la gent que vagen amb compte, que no soc de fiar, però vi i em va abraçar i em va donar les gràcies per donar-li suport i per entendre-li", ha revelat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Omar Sánchez, nové expulsat de 'Supervivientes 2021'" "Denuncien un 'tripijoc' en l'expulsió de Palito en Supervivientes"